2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15847 بازدید | 2385 پست
آره😂 راست میگی باید حواست باشه عزیزم قندتو کنترل کنی🥰

سلام سمیرا جوون 

من چند وقته خیلی ناراضیم از کاهشم 

با اینکه رعایت میکنم ولی کاهش درستی ندارم.این هفته همش فست (روزه)بودم ‌و خیلی رعایت کردم بیشتر نخورم و تاحدودی فعالیت هم داشتم ولی فقط۲۵۰گرم کم کردم ،خیلی وقته تو وزن۷۷گیر کردم .حس میکنم بدنم داره مقاومت میکنه 🤣🤣

سلام عزیزم ایرادی نداره اوایل میتونید فست رو با ۱۰۰۰ ببندید .وزن نکردی امروز؟

سلام عزیزم، شرمنده یادم رفت بیام توی تاپیک برای اعلام وزن و سایز🤦🏻‍♀️دوشنبه رو از دست دادم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سمیرا جوون من چند وقته خیلی ناراضیم از کاهشم با اینکه رعایت میکنم ولی کاهش درستی ندارم.این هفته ...

سلام عزیزم .اگه دلت خواست یه پروتیین ۴ روزه برو

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

روز چیت از ۲۰۰۰ تا۲۵۰۰ هزار کالری بستگی به کالری مجازتون داره .نه عزیزم فست نیاز نیست برای اولین بار

کلا ۲۵۰۰ کالری بخورم یا ۲۵۰۰ کالری مازاد بخورم ؟

من کالری مجازم ۱۰۴۰ هست 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بی بلا😘

مجاز و مصرفی ۱۲۰۰

پیاده روی یه ساعت

صبحانه ،۴تا ک تافتون  یه قوطی پنیر، نیم لیوان انگور

ناهار، ۵ک سنگک، دوتا تخم مرغ

میانوعده،کشمش،سنجد

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

طوووفانی👏👏👏

تا چهارشنه میخوام زیر هزار بخورم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

جوگیر نشو دیگه😂

اخه مراسمه هفته بعد

تا هفته بعد مگه چقدر کم میکنی اخه خانم معلم

یکم پفمم بخوابه خوبه

پف پفیه خودم

H.S

فور اور😂

سلام قشنگم باشه ‌نوش جونت

سلام عزیزم خوبی

گزارش امشب یکم خراب کاریه اخراش ولی خب از مجازم بیشتر نشد چون روز اول پریودمه واقعا نیاز داشتم به چیزه شیرین

صبحانه:حلوا شکری+سنگک

ناهار:رون مرغ داخل فر گذاشتم+پلو

عصرونه:هلو + انجیر+شلیل

شام:ماهی سرخ شده+سبزی پلو

بعد شام نزدیک ۱۱ بود حلوا خوردم با چایی بعدشم یدونه خیار

ولی حلواش اصلا شکر نداشت به شیره بود

مصرفی:۱۴۶۴

مجاز:۱۵۲۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵