الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
کلا ذات مردا اینه،ما زنا دوس داریم خیلی بهمون محبت کنن برا همین فک میکنیم مردا هم دوس دارن ولی مردا با محبت زیادی ازت زده میشن و انگار با اون محبته ارزشتو پیشش از دست میدی اونا احترام و اقتدار دوس دارن چون ذات مرد اینه اونا حتی دوس ندارن عشقم وعزیزمم صداشون بزنیم ولی میمیرن برا اینکه بهسون بگیم آقا،رئیس،ستون ،سلطان یا یه چشم گفتن بهشون یا بگیم هرچی شما بگین😄