2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15216 بازدید | 2278 پست
من امروز از صبح تا شب مهمونی بودم🥲😭ناهار : 8 قاشق ماکارانی میان وعده : 1 عدد انار. 2 قاشق حلواشام ...

سلام

نوش جونت عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من امروز از صبح تا شب مهمونی بودم🥲😭ناهار : 8 قاشق ماکارانی میان وعده : 1 عدد انار. 2 قاشق حلواشام ...

۱۵۰ تا از امروزت کم کن.یا حداقل جمعه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@فرفرری‍ سلام عزیزم بعد مدت ها گزارشمصبحانه:کلوچه خرمایی کوچولو+چایناهار:زرشک پلو با مرغ ربیعصرونه:م ...

سلام عزیزم

نوش جون

سلام من امروز همینجوری دلی فست گرفتم ببینم میتونم یا نه. چون استپ وزنی گرفتمکالری مصرفی امروزم صبحان ...

سختت نبود؟؟

عالی خوردی

@فرفرری‍ سلام گلم گزارش امشبمصبحانه:بربری+پنیر+یه تیکه کلوچه فومنناهار:ماکارونی+تهدیگعصرونه:کدو حلوا ...

نووش جونت

سلام خزان جان💓

دیروز 

صبحانه رایس کیک با پنیر سفید و گردو

ناهار کباب شامی با نان لواش و ماست همراه خیارشور و گوجه 

شام دال عدس با نان سنگک

میان وعده ی صبح نان کاک

میان وعده ی عصر انار

دولیتر آب

ورزش نکردم

کالری مجاز 1300

کالری مصرفی 1295

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام گلم صبحونه🍳 دو کف دست بربری عسل میانوعده🍊 پرتقال ناهار 🫕دو کفگیرو‌نیم لوبیا پلو سالاد شیرازی ...

نوش جونت

سیرابی خیلی کم کالری و پر پروتئین خیلی خوبه

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام گلم صبحونه🍳 دو کف دست بربری عسل میانوعده🍊 پرتقال ناهار 🫕دو کفگیرو‌نیم لوبیا پلو سالاد شیرازی ...

پسر منم ب تخم مرغ حساسیت داره ولی کیک بیرون میخوره هیچیش نمیشه

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

نوش جونتسیرابی خیلی کم کالری و پر پروتئین خیلی خوبه

قربونت 

اره خیلییییی 

فکرشو نمیکردم کاش بیشتر میپختم😂😂😂

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

پسر منم ب تخم مرغ حساسیت داره ولی کیک بیرون میخوره هیچیش نمیشه

تنش سلامت 💕چندسالش هست؟

میدونی فک‌میکنم پاستوریزه ها بهتر میشه 

منم یبار بستنی سنتی خوردم خیلی اذیت شد باز کیم مغازه ‌خوردم اذیت نشد 

واسه کیک هم فک کنم اینجوریه 

دختر من تخم مرغ،آجیل ها بجز بادام‌ زمینی و تخم مرغ حساسیت داره موز هم بود ک‌یکم‌بهتر شده بقیه چیزا هنوز خوب نشده 

۱۳ماهش هست تازه

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام خزان جان💓دیروز صبحانه رایس کیک با پنیر سفید و گردوناهار کباب شامی با نان لواش و ماست همراه خیا ...

سلام قشنگ جانم عالی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️