2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15254 بازدید | 2285 پست
دیشب سلام ناشتا مویزصبحانه کره مربا خونگی تافتونناهار لوبیا پلو ۲۱۳ گرم شام تافتون و دو عدد تخم مرغ ...

سلام عزیزم .

توی چالش قند مصنوعی نبودی تو؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام خزان جان🧡

دیروز 

صبحانه رایس کیک با کره ی بادام زمینی و عسل

ناهار تاس کباب با نان سنگک و ماست

شام نودل با سبزیجات

میان وعده ی صبح رو نخوردم

میان وعده ی عصر تخمه ی آفتابگردان و نان کاک 

دو لیتر آب

یک ساعت ورزش کردم

کالری مجاز 1300

کالری مصرفی1250

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم صبحونه‌ دوکف دست سنگک ارده شیره انگورمیانوعده سیبناهار سوپ جو یه کف دست تافتون میانوعده ن ...

نوش جون عزیزم

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزیزم .توی چالش قند مصنوعی نبودی تو؟

نمیدونم عزیزم در موردش اطلاع ندارم متاسفانه🥲

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام عزیزم .توی چالش قند مصنوعی نبودی تو؟

از فردا حتما شروع میکنم حذف قند مصنوعی  رو 

تا کی ؟

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام من امروز همینجوری دلی فست گرفتم ببینم میتونم یا نه. چون استپ وزنی گرفتم

کالری مصرفی امروزم 

صبحانه : یک عدد خرما 

ناهار : یک عدد تخم مرغ آب‌پز. 1 لیوان کاهو 

میان وعده : 1 عدد نارنگی 

شام : 1 لیوان نخود لوبیا پخته 

میان وعده : 1 عدد سیب

کالری مصرفی 550

@فرفرری‍ 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

@فرفرری‍ سلام گلم گزارش امشبم

صبحانه:بربری+پنیر+یه تیکه کلوچه فومن

ناهار:ماکارونی+تهدیگ

عصرونه:کدو حلوایی+دو تا بیسکوییت چند غله 

شام:پلو بدون روغن+مرغ ربی+بورانی اسفناج

بعد شام با چایی خرما خوردم

مصرفی و مجاز:۱۵۰۰

یه ساعتم زومبا کار کردم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام، شب خوش
صبحانه: قهوه، عسل
ناهار:نان تافتون ، سالاد فصل ، کوکو سبزی
شام:نان تافتون، کوکوسبزی، سالاد فصل
میان وعده ها: -
کالری دریافتی:501
کالری سوزانده:148 پیاده روی
کالری مجاز:500
میزان آب:6لیوان

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

نوش جون عزیزم

سلام گلم 

صبحونه🍳 دو کف دست بربری عسل 

میانوعده🍊 پرتقال 

ناهار 🫕دو کفگیرو‌نیم لوبیا پلو سالاد شیرازی 

میانوعده🍏 سیب

شام🥘سیرابی با گندم پخته دو کف دست بربری 

میانوعده 🍏🥞‌سیب پنکیک (بدون شیر و‌شکر.امتحانی پختم دخترم تخم مرغ حساسیت داره ببینم میتونیم‌بخوریم‌یا ن🥺)

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۳۲۰ 

ورزش✅

قندمصنوعی✅

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام فرفرری قشنگم .قربونت برم .مرسی .آره داشتم خل میشدم .وزنم نهایت تا ۹۴ میومد پایین باز میپرید بال ...

بهش فک نکن

خدا رو شکر که راه حلش پیدا شد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔