2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15278 بازدید | 2287 پست
خوبه پر کالریم خوردی ولی ۱۰۰۰ خورده ای شده .فکر کنم از هرکدوم یه ذره بوده😉

دقیقاً من به بشقاب غذا پر میکنم که نصفش سبزی خوردن یا سالاده😂😂

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

عزیزدلمی .آره من خودمم دوران بارداریم میخوردم.دارم فکر میکنم چیشد که انقدر تیرویید زیاد شد؟🤔 مشکلات ...

اگه اشتباه نکنم تو کلاسهای طب سنتی به ما میگفتن به خاطر روغن و نمک هستش با اصلاح نمک و روغن تیرویید هم به مرور خوب میشه.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اشتباه نکنم تو کلاسهای طب سنتی به ما میگفتن به خاطر روغن و نمک هستش با اصلاح نمک و روغن تیرویید ...

روغنو نشنیده بودم .ولی نمک آره .آدم میمونه چی استفاده کنه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

منم اون لحظه اشتباه کردم .عصر دراز کشیده بودم یهو یاد تو افتادم .گفتم آرزو چرا برگشت؟؟🤔بعد به خاطر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

اگه اشتباه نکنم تو کلاسهای طب سنتی به ما میگفتن به خاطر روغن و نمک هستش با اصلاح نمک و روغن تیرویید ...

گلم میشه بگی چجوری 

چ روغن و نمکی باید استفاده بشه؟

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

نوش جونت عزیزم خوب بودیولی کالریتو پر نکنی هفته های اینده استپ وزنی میگیریا

قربونت 🌸

ن حواسم هست کم و‌زیاد میکنم 

بدن من بیجنبه اس یهو دیدی زیاد کرد با اینهمه😁😁

گلم میشه بگی چجوری چ روغن و نمکی باید استفاده بشه؟

روغن کنجد و زیتون مصرف بشه و نمک دریا

سلام، شب خوش

صبحانه: سیب زمینی پخته، نان تافتون، سبزی خوردن، خرما

ناهار:نان تافتون ، حلیم بادمجان 

شام:نان تافتون، کوکوسبزی، سالاد فصل

میان وعده ها: قیصی، موز، زیتون، انجیر خشک، بادام درختی، سیب قرمز، آلو خشک

کالری دریافتی:1306

کالری سوزانده:179 پیاده روی

کالری مجاز:1300

میزان آب:7 لیوان

من امروز از صبح تا شب مهمونی بودم🥲😭

ناهار : 8 قاشق ماکارانی 

میان وعده : 1 عدد انار. 2 قاشق حلوا

شام : 8 قاشق برنج. 2 سیخ کوبیده مرغ. صابخونه نزاشت یه سیخشو نخورم😐😐یه کف دست سبزی خوردن. 1 لیوان دوغ 

میان وعده : 2 عدد خرمالو. 1 عدد خیار. 1 عدد سیب. نصف سوهان

کالری مصرفی : 1405

کالری مجاز : 1300

@فرفرری‍ 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

@فرفرری‍ سلام عزیزم بعد مدت ها گزارشم

صبحانه:کلوچه خرمایی کوچولو+چای

ناهار:زرشک پلو با مرغ ربی

عصرونه:موز+بیسکوییت رژیمی

شام:۸۰ گرم پلو+رون و سینه بریون

مصرفی:۱۴۷۲

مجاز۱۵۰۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

نوش جونت عزیزم خوب بودیولی کالریتو پر نکنی هفته های اینده استپ وزنی میگیریا

سلام عزیزم 

صبحونه‌ دوکف دست سنگک ارده شیره انگور

میانوعده سیب

ناهار سوپ جو یه کف دست تافتون 

میانوعده نخودچی کشمش

شام رشته پلو ته دیگ سیب زمینی 

میانوعده دو تا خرما یه کف دست تافتون سیب 

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالری مصرفی ۱۲۸۰

ورزش✅

Yeees

دیشب 

سلام 

ناشتا مویز

صبحانه کره مربا خونگی تافتون

ناهار لوبیا پلو ۲۱۳ گرم 

شام تافتون و دو عدد تخم مرغ آبپز 

میان وعده یه شکلات تلخ یکم لواشک.و موز 

۱۴۴۰

۴۰۰۰گام

آب ۵ 

البته اخر شب گشنم شد یه موز خوردم 👻

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور