2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15380 بازدید | 2300 پست
سختت نبود؟؟عالی خوردی

چرا بهم سخت گذشت 🥲😭😂شاید چون اصلا نون نخوردم برا اون بهم فشار اومد

گفتم دفعه بعد فست 700 میبندم🥴

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شبت بخیر ❤️❤️

ناهار : 2 کف دست نان جو. یه کاسه ماست خوری سوپ

شام : 2.5 کف دست نان جو. 1 سیخ جوجه. 0.5 لیوان دوغ. 1 لیوان کاهو

میان وعده : 2 عدد پرتقال. 2 عدد خرما همراه دمنوش چای سبز

کالری مصرفی امروزم 1200

کالری مجاز 1300

7 لیوان آب

@فرفرری‍ 

سلام، شب خوش
صبحانه: نیمرو،تافتون
ناهار:وقت نشد مهمون برام اومد.😁
شام:نان تافتون، کوکوسبزی، سالاد فصل
میان وعده ها: قیسی، هویج، انار
کالری دریافتی:912
کالری سوزانده:68 پیاده روی
کالری مجاز:1300
میزان آب:7لیوان

الآنم در حال مهمون داری گزارش میدم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

نووش جونت

سلام عزیزم من امشب وعده شاممو ازاد بودم تقریبا ۳۰۰ کالری بیشتز خوردم که تا دوشنبه از روزای دیگم کم میکنم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

نوش جونتسیرابی خیلی کم کالری و پر پروتئین خیلی خوبه

سلام گلم

صبحونه🍒گندم پخته شده،نان سنگک

میانوعده 🍒انجیر خشک،نصف سیب

ناهار🍒سینه مرغ پخته،بامیه،هویج،یه کف دست سنگک

میانوعده🍒یکم تخمه،خرما،یکم موز،سیب

شام🍒سینه مرغ،بامیه،هویج،یه کف دست سنگک

میانوعده🍒سیب نارنگی پفیلا

کالری مجاز۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۲۵۰

ورزش✅

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام خزان جان💓

امروز میخواستم فست ۱۶:۸ بگیرم ولی به چیزی خوردم یادم رفت بزنم توی کالری شمار چهل کالری از کالری مجازم بیشتر شد...، برای این فست موردی نداره کل کالری رو پر کنیم درسته؟

صبحانه رو نخوردم

ناهار پلو شوید با ماهی و سالاد و سس 

شام دال عدس با نان لواش و ماست

میان وعده ی صبح نارنگی

میان وعده ی عصر انار

دولیتر آب

ورزش نکردم

کالری مصرفی۱۳۴۰

کالری مجاز ۱۳۰۰

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چرا بهم سخت گذشت 🥲😭😂شاید چون اصلا نون نخوردم برا اون بهم فشار اومدگفتم دفعه بعد فست 700 میبندم🥴

ان شاءالله

ولی فست خیلی به روند کاهش کمک میکنه

تحمل کن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزم شبت بخیر ❤️❤️ناهار : 2 کف دست نان جو. یه کاسه ماست خوری سوپشام : 2.5 کف دست نان جو. 1 سیخ ...

نوش جون

عالی بودی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزم من امشب وعده شاممو ازاد بودم تقریبا ۳۰۰ کالری بیشتز خوردم که تا دوشنبه از روزای دیگم کم م ...

سلام عزیزم

نوش جونت

اوکی

ان شاءاللهولی فست خیلی به روند کاهش کمک میکنهتحمل کن

توی فست از نون استفاده کنم ایرادی نداره؟ حداقل دو کف دست ضعف نگیرتم اخه سر درد گرفتم 

توی فست از نون استفاده کنم ایرادی نداره؟ حداقل دو کف دست ضعف نگیرتم اخه سر درد گرفتم

نه عزیزم

از کالریت کم میشه

سلام عزیزم .والا من میخوام تو یه پیام میدی میری ۱ماه بعد میایی😂😂😂

خخخ اخه نی نی سایت نمیام کاش گروه بزنی یه جادیگه.چ خبردرچه حالی

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
سلام گلمصبحونه🍒گندم پخته شده،نان سنگکمیانوعده 🍒انجیر خشک،نصف سیبناهار🍒سینه مرغ پخته،بامیه،هویج،یه ...

سلام عزیزم نوش جونت

عالیه

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨