2777
2789

یکی هست تو فامیل خیلی شوهرش بده تحت ستم

میخواد جدا بشه و خونه خانواده خودش هم نمیتونه بره

من یه خونه جدا دارم با دوستم خریدم

می‌خوام بهش جا بدم ولی تحت نظر باشه 

نمی‌دونم صواب یا کبااب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرواقعاشناخت داری بده وادمی هست قدرلطفتومیدونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین حداقل یه قرارداد با مبلغ کم واسش بنویس ازش هم پولی نگیر

اشتباهه اینکار دوروز دیگه میره ازاین شکایت میکنه که من این مبلغو بابت اجاره دادم برگردون بهم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
یبار بهش ایده گفتم دیگه ول نمیکنه و التماس...دوستم میگه قانونی دردسر نشههه

من جای توباشم نمیدم دوروز دیگه خانوادش یقه تورو میچبن که تواگه جا نمیدادی این جدا نمیشد یایه بلایی سرش بیاد مقصر تویی

اشتباهه اینکار دوروز دیگه میره ازاین شکایت میکنه که من این مبلغو بابت اجاره دادم برگردون بهم

من نمیدونم حداقل قانونی بهش بده

یه کاغذی 

دست خطی

نوشته ای

خاله م به خواهرزاده های شوهرش طلا قرض داده بود

بعد ازشون دستخط داشت 

پس ندادن با دادگاه تونست پس بگیره

هر قدمی این دوره زمونه باید قانونی باشه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

اینم هستولی گفتم هیچکس نباید جات بدونه و باهاشون رفت آمد کنی

دیگه بدتر چرا خودتو تو دردسر میندازی دوروز دیگه خدایی نکرده سرفشار روانی خودکشی کرد یا شوهرش بلایی سرش اورد دیگه خانوادش ولکن تو نیستن باز خوددانی

من نمیدونم حداقل قانونی بهش بدهیه کاغذی دست خطینوشته ایخاله م به خواهرزاده های شوهرش طلا قرض داده بو ...

اره درسته ولی وقتی این مبلغیو نگرفته باشه چراالکی کاغذ بده که گرفته اونموقع خودشو بدهکار میکنه