2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطورم لبه های پارچه که تمیز در بیاد ریش ریش نشه

بله داره سینگر کردن یا سردوز کردن پارچه .همه ماشینهای فاو چه ژانومه چه مارکهای دیگه باید داشته باشند

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

منظورتون سر دوز بزنه 

من داره پایه سر دوز گم کردم

مدل 680 اتوماتیک 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

نه مثل ریشه دوز اصلی.ولی یه پایه داره که باهاش میشه ریشه دوز سطحی کرد

ماشین من با همون پایه سردوز میزنم 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

چطوری تنظیمات داره؟

ژانومه ماشین راحتیه. تنظیماتش آسونه. یه سیدی داشت توضیح می‌داد کارکردشو 

لبه ی پارچه دوختن میشه سردوز؟

دارن ولی نه مثل ماشین سردوز 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
ژانومه ماشین راحتیه. تنظیماتش آسونه. یه سیدی داشت توضیح می‌داد کارکردشو

منونم عزیزم

الان زدم گوگل نمی دونستم چی سرچ کنم 

زدم سردوزی انگار یه سری آموزش هست 

لبه ی پارچه دوختن میشه سردوز؟

اره میگن سردوز زدن .ماشینهای فاو که ماها داریم تو خونه راسته دوزی سردوزی ومدلهای مختلف دوخت رو داره میشه هردو کار رو باهاش انجام بدی .ماشینهای توی تولیدی ها ماشین سردوز جداعه وماشین راسته دوزی جدا

منونم عزیزمالان زدم گوگل نمی دونستم چی سرچ کنم زدم سردوزی انگار یه سری آموزش هست

خواهش میکنم عزیز 🌷