2777
2789
عنوان

من اصلا تو رابطه ارضا نمیشم الان یعنی همش دختر میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 83 پست
چی؟؟ منظورتو نفهمیدم میشه واضح تر بگیوسواس فکری شدید دارم خیلی اذیتم میکنه

باید ارضا بشی 

نشی بی اعصاب و افسرده و بد خلق میشی

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

چیو میبینن؟

اون مایعی ک خارج میش ک بعدش میگن ارضا شدیم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دارم بدونم اونایی ک ارضا میشن قشنگ میبینننش یا فقط حسش میکنن

من جنسی نداشتم اما ارگاسم و ارضا فرق داره تاپیک جنسی زیاد خوندم 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

من وقتی سر پسرم حامله شدم اوایل ازدواجمون بود و اصلا نمیدونستم ارضا شدن چی هست. به این چیزاربطی نداره. زنای قدیم چجوری این همه پسر میاوردن. مگه اون موقعها کسی اصلا میدونست زنها هم ارضا میشن.فقط حامله میشدن

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
نه هیچ تغذیه رو رعایت نکردیم

پس همونه ربطی نداره ...خدا هرچی بخواد همون میشه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من وقتی سر پسرم حامله شدم اوایل ازدواجمون بود و اصلا نمیدونستم ارضا شدن چی هست. به این چیزاربطی ندار ...

تازه فکرشو کن قدیما چی میخوردن جز ماست وشیر ودوغ ولی پسرم زیاد میاوردن ...

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

شما مگه باید کاری کنی ؟طرفت باید انجامش بده گلم

خوب همسرم نیم ساعت قبلش کلا بدنمو اماده میکنه منم حس میگیره منوو اما ارضا نمیشم شتیدم میشم نمیفهمم😂😂 ببخشی اگ ارضا شم چطور باید بفهمم  خیس میشم جز خیس شدن میبینم. آبی رو ک ریخته بیرون یا ن فقط بدنم خیس میش؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
برا خانوما فقط یکم ترشح میاد چیز خاصی بیرون نمیاد

اهاا من یکم خیس میش بدنم دور ناحیه خصوصیم پس همونه  من فک میکردم باید خیلی بیرون بیاد ک ببینم

ببخشی واضح میگممم شرمنده چون واقعا اطلاعات دقیقی ندارم مجبورم بپرسم بفهمم

اهاا من یکم خیس میش بدنم دور ناحیه خصوصیم پس همونه من فک میکردم باید خیلی بیرون بیاد ک ببینمببخشی و ...

یه حس درونی خوش آیند پاهات سست بشه و بدنت پاهات بلرزه

سلامتی و خوشبختی دخترم