من تو رابطه ج هیچ حسی ندارم شوهرمو خیلی دوس دارما ولی اصلااا هیچ حسی ندارم اینم یه بدبختیه دیگه که من گرفتارشم..حین رابطه خشک هستم و خیلی اذیت میشم
شنیدم هر کی تو رابطه ارضا نشه بچش دختر میشه
خوب الان یعنی هر چقد بچه بیارم دختر میشه؟
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من وقتی سر پسرم حامله شدم اوایل ازدواجمون بود و اصلا نمیدونستم ارضا شدن چی هست. به این چیزاربطی نداره. زنای قدیم چجوری این همه پسر میاوردن. مگه اون موقعها کسی اصلا میدونست زنها هم ارضا میشن.فقط حامله میشدن
و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
خوب همسرم نیم ساعت قبلش کلا بدنمو اماده میکنه منم حس میگیره منوو اما ارضا نمیشم شتیدم میشم نمیفهمم😂😂 ببخشی اگ ارضا شم چطور باید بفهمم خیس میشم جز خیس شدن میبینم. آبی رو ک ریخته بیرون یا ن فقط بدنم خیس میش؟
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
اهاا من یکم خیس میش بدنم دور ناحیه خصوصیم پس همونه من فک میکردم باید خیلی بیرون بیاد ک ببینم
ببخشی واضح میگممم شرمنده چون واقعا اطلاعات دقیقی ندارم مجبورم بپرسم بفهمم