2777
2789
عنوان

من اصلا تو رابطه ارضا نمیشم الان یعنی همش دختر میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 83 پست

بعضیا مسخره بازی درمیارن اما یکی از مشکلات خیلی از خانم ها همین رابطه ج هست که چون اطلاعات کمی دربارش داریم و مشکلات داریم در رابطه و حل نشده اس و این موضوع یکی دو شب نیس و همیشگیه و باعث خیلی از مشکلات دیگه میشه و خیلی هم توی اعصاب و روحیه تاثیر داره ، اما درک نشده هست برا بعضیا ،میگن برید دکتر زنان ،، اما دکتر زنان هیچ تبحری در این رابطه نداره و هیچ کمکی نمیکنه ، سالهاس مشکلم با رفتن به دکتر زنان و انواع داروها خوب نشده ،،این تخصص سکستراپ هس که خیلی هم کمه تعدادشون توی ایران 

بعضیا مسخره بازی درمیارن اما یکی از مشکلات خیلی از خانم ها همین رابطه ج هست که چون اطلاعات کمی دربار ...

پس چیکار کنیم؟ من خیلی اعصابم داغونه فکرم داغونه وسواس فکری شدید دارم که کل زندگی رو واسم تلخ کرده....حین رابطه اصلا حسی ندارم..خشک خشکم انقد که اذیت میشم حین دخول..اینکه میگن پا اینا میلرزه من اصلا پاهام نمیلرزه اصلا بدنم سست نمیشه کاملا بیحسم و انقد خشکم که گاهی حتی داخل واژنم زخم میشه انگار

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چیکار کنیم؟ من خیلی اعصابم داغونه فکرم داغونه وسواس فکری شدید دارم که کل زندگی رو واسم تلخ کرده.. ...

شاید شوهرتون کامل بلد نیست چیکار کنه قبلش آماده بشی

سلامتی و خوشبختی دخترم

عزیزم ببین ارضا شدن  برای جنسیت پسر خوبه چون باعث قلیایی شدن داخل واژن میشه میدونی دیگه اسپرم پسر تو محیط قلیایی بهتر عمل می‌کنه اما در نهایت همه اینا حرفه خدا بخواد بهت میده نخوادم نمیده نمی دونم رژیم و فلان و روز تخمک گذاریو این همه زن پسر زاییدن یعنی فقط یه بار اون روز خاص نزدیکی کردن! 

البته اینا رو بهت گفتم با این که خودم دنبال همه چیش رفتم هر کاری هر کی گفته کردم حتی دکتر رفتم اما میدونم در نهایت خواست خداست من کردم که بعد تو دلم نمونم نگم اگه می‌کردم شاید میشد شما هم بکن به نظرم ناامید نشو .

در رابطه با ارگاسمت عزیزم شما نسبت به همسرت میل جنسی نداری یا کل مردا؟ ببین قلق خودتو پیدا کن ببین چکار کنی ارضا میشی یکی رو می شناسم باید ببخشی می‌گه حین رابطه باید خودمو بمالم یا همسرم این کارو بکنه برام تا ارضا نمیشم شاید شما هم اینطور باشی یا جور دیگه فقط میدونم تو این مورد نه با خودت رودروایسی داشته باش نه همسرت راحت راحت باش حالشو ببر😉