2777
2789
عنوان

من اصلا تو رابطه ارضا نمیشم الان یعنی همش دختر میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 83 پست
خوب خوبه دیگه یه حس روحی روانیه بیشترش و کمی جسمی

شرمندههه میپرسمممم چون واقعااااطلاعاتی ندارممم همیش مثل خوره تومغزمه این سوالا اولین کسی هستید توسایت خوب جواب میدید . 

بعد ارضاشدن زن زن حالت خاصی بهش دست مید ؟ک مثلا اره حسسس زیادگرفتهههه یا ن عادیههه 

مثل مرد دیدب ک وقتی ارضا میش ی حالت عجیبی میشن زن هم اینجوریه؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
یه حس درونی خوش آیند پاهات سست بشه و بدنت پاهات بلرزه

اهااامرسییییی

خاک توسر مردای سایت خوبه گفتم ارضا نمیشم😂😂 کلی درخاست دادن اگ میگفتم ارضا میشم چی میشدد😑🤑

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمندههه میپرسمممم چون واقعااااطلاعاتی ندارممم همیش مثل خوره تومغزمه این سوالا اولین کسی هستید توسای ...

دشمنتون 

بله عزیزم یه حسه مث حس همونا

غلیظ تر از حالت عادی 

بیشترشم درونت حس میکنی 

جسمی همون سستیه

صبح میشه این شب :)

دشمنتون بله عزیزم یه حسه مث حس هموناغلیظ تر از حالت عادی بیشترشم درونت حس میکنی جسمی همون سستیه

منم بی حال میشم پاهام میلرززز تا نیم ساعت اصلا جون بلند شدن ندارممم اما درونی تغییری ندارم 

مرسی برای وقتی ک گذاشتی 🥰🥰خیلی کمکم کردی

اهاا من یکم خیس میش بدنم دور ناحیه خصوصیم پس همونه من فک میکردم باید خیلی بیرون بیاد ک ببینمببخشی و ...

والا من اون یکمم خیس نمیشم خشکه خشکم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

خوب اینچیزها بهتره تو خصوصی بنویسی

کسی نبودک. ردهنمایی کنه الان یکی دوتا کاربر لطف کردن راهنماییم کردنواقعا ازسردرگمی دراومدم  

والا من اون یکمم خیس نمیشم خشکه خشکم

منم بچم پسر ربطی ب ارضا شدن شما نداره کلا جنسیتتت ب مرد مربوطه استرس نداشت باش 

هنگام رابطه یک ساعت یا نیم ساعت کلا همسرت ی کارکنهه ک حس بگیره شما رو 

بعد دخول انجام بدید 

پوزیشن تغییر بدید طوری ک دردتون نیادشمااا احساس راحتی داشته باشی. ارضا شی 

استرس فکر از خودت دور کن اون لحظخ تموممم فکر ذهنتو بزار روی رابطه 🥰

عزیزمی موفق باشی و شاد❤

فداتم