2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

162 بازدید | 30 پست

دخترم ۲۵ ماهش تمام‌شده کم کم باید فکر از پوشک گرفتن باشم ولی میترسم  تا حالا امتحان نکردم تئوریک براش زیاد گفتن قشنگ‌میدونه برا چی میرن دستشویی  ولی میترسم  اگه زود یاد نگیره اعصاب نمیزاره  برا آدم...بچه باهوشی ۶ست فقط لجبازه به شدت و کاری رو که دلش نخواد هیچ کس نمیتونه وادارش کنه با جایزه یا تشویق اینا نه باید خودش بخواد  .

تصمیمم اینه چند وقت دیگه کلا پدشک رو باز کنم بگم دیگه پوشک نداریم و باید بری دستشویی   ....مامانم میگفت ما هی باز میکردیم می‌بردیم دوباره می‌بستیم ولی مطمئنم این بچه اینجوری  قبول نمیکنه چون یکی دوبار بیرون دو ساعت باز بوده گفته باید پوشک کنی  بعد که پدشک کردم کارشو کرده اگه بگم پوشک‌نداریم دیگه مجبور میشه

منم پسرم 20ماهشه می‌خوام تا هوا خوبه از پوشک بگیرمش یعنی تو حیاط نگهش دارم 

کسی راهنمایی کرد لایکم کن 

مال من اینقدر. لجباز نیست

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر بچه ای یه جوره ، ولی شروعش با همون روش مامانتون بهتره بچه این سنی نداریم سرش نمیشه

اتفاقا روانشناسا میگن باز کردی دیگه باز کن هی ببندی باز کنی از نظر اونا غلطه 

منم پسرم 20ماهشه می‌خوام تا هوا خوبه از پوشک بگیرمش یعنی تو حیاط نگهش دارم کسی راهنمایی کرد لایکم کن ...

ما آپارتمانی الان یه ماهی خونه مادرم هستم حیاط داره میخواستم امتحان کنم ولی حیاط دوست نداره و اینکه باز میزارم اصرار میکنه بیاد خونه پوشک شه 

روان هر بچه ای یه جوره ، روانشناسا واسه همه روانا که حرف نمیزنن 

پوشک گرفتن مثل از شیر گرفتن کار یهویی نیست ، پروسه تدریجیه 

الحمدلله رب العالمین 
ما آپارتمانی الان یه ماهی خونه مادرم هستم حیاط داره میخواستم امتحان کنم ولی حیاط دوست نداره و اینکه ...

ببخشید ولی با این توصیف به نظرم دخترت اصلا الان آماده نیست . تا ۲ و سال و نیمش صبر کن 

الحمدلله رب العالمین 
روان هر بچه ای یه جوره ، روانشناسا واسه همه روانا که حرف نمیزنن پوشک گرفتن مثل از شیر گرفتن کار یهوی ...

شما کلا  اشتباه داری میگی شیر رو باید تدریجی بگیری پوشک یهویی من شیر رو کاملا تدریجی گرفتم شیر باید تدریجی گرقته بشه غذا جایگزین بشه پوشک یهویی که  بچه سر در گم‌نشه

ببخشید ولی با این توصیف به نظرم دخترت اصلا الان آماده نیست . تا ۲ و سال و نیمش صبر کن

من در مورد آمادگی دخترم چیزی نگفتم!!!!وقتی میدونه جیش داره و ۲ ساعت نگه میداره این یعنی آماده است اتفاقا بچه ای که ندونه بازه بسته است همه جا بشهشه آماده نیست

الان که هوا گرمه زودتر بگیر، هوا سرد بشه اصلا نمیشه خیلی سخته 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
شما کلا اشتباه داری میگی شیر رو باید تدریجی بگیری پوشک یهویی من شیر رو کاملا تدریجی گرفتم شیر باید ...

والا من دوتا بچمو همینجوری بود و خدا رو شکر خیلی راضی بودم و بچه هامم نه برای شیر و نه برای پوشک اذیت نشدن . 

نظرمو گفتم شما هر کاری به نظرت درسته انجام بده 

الحمدلله رب العالمین 

دقیقا سعی کن از خونه بیرون نری زیاد ک هم خودت استرس داشته باشی هم به بچه استرس بدی که مدام بخوای ازش بپرسی دستشویی داری یا نه 

و اینکه من با استیکر رو در و دیوار سرویس ب عنوان جایزه تونستم بگیرمش پسرم منم خیلی لجبازه 

راستی زود نیست الان؟