من تو رابطه ج هیچ حسی ندارم شوهرمو خیلی دوس دارما ولی اصلااا هیچ حسی ندارم اینم یه بدبختیه دیگه که من گرفتارشم..حین رابطه خشک هستم و خیلی اذیت میشم
شنیدم هر کی تو رابطه ارضا نشه بچش دختر میشه
خوب الان یعنی هر چقد بچه بیارم دختر میشه؟
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
سلام اینا فقط احتمال رو بالا وپایین میکنه وگرنه دلیل علمی وقطعیت نداره.....مگه نیستن زن هایی ک ترشک لواشک و لبنیات و نسکافه وگوجه اینا میخورن ولی باز پسر میارن....ایناهمش احتماله.....اولین مهمترین چیز هم خواست خداست ک چی رو برامون صلاح ببینه
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پس این همه پست تو اینستا چرا ابنوری مینویسن ماماها
چرت و پرته مدرک علمی نداره
کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.
دوس دارم بدونم اونایی ک ارضا میشن قشنگ میبینننش یا فقط حسش میکنن
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
بد تخلاق و بد خلق میشی باید اون هورمون ترشح بزنه نشه رابطه عکس میزاره رو بدنت
چی؟؟ منظورتو نفهمیدم میشه واضح تر بگی
وسواس فکری شدید دارم خیلی اذیتم میکنه
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
عزیزم برای ارضا شدن اول باید به لحاظ روحی امادگی پیدا کنی ینی محیط اروم با نور کم معاشقه ی زیاد، و تحریک قسمتایی از بدنت ک روش خیلی خیلی حساسیت بالایی داری
بعد ارضا از طریق کلیتوریس
بعد از اون حین دخول شما بدنت چون اماده اس ارضا میشی
اصلا ربطی ندارهمنم هیچوقت ارضا نمیشمیه دختر دارم یه پسر
عه منمممم باید چیکار کنیم ارضا شیم یعنی مریضی داریم؟؟؟
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
نه ربطی نداره ، سعی کن وقتی خواستی اقدام کنی ، روزایی که پریودی ، صبحونه شکم خالی حلوا خرما درست کنی یه کم هم زیره قاتیش کن ، در حد یه قاشق بخوری بسه ، باعث میشه رحمت گرم بشه تو اون ماه ، اینو قدیمیا میگن