2777
2789
عنوان

طرح کاهش سن ورود به مدرسه

243 بازدید | 37 پست

طرح کاهش سن ورود به مدرسه یه طرح در حال بررسیه که توسط مجلس شورای اسلامی ارائه شده.

بر اساس این طرح، آموزش رسمی از ۵ سالگی شروع میشه و مثل قبل ۱۲ سال طول می‌کشه منتهی دانش‌آموزا یک سال زودتر فارغ‌التحصیل میشن و این‌طوری یک سال زودتر می‌تونن وارد بازار کار بشن

نظرتون درموردش چیه؟🤔 خوب یا بد ؟ موافق یا مخالف 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد دادش من ۶ سالش بود نرفت پیش دبستانی چون بابام معتقد بود هنوز زوده باید هنوز بچگی کنه 😐😂 خودشم با کمال میل قبول کرد گفت دوست ندارم پیش دبستانی 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

موافقم سن ورود به بازار کار خیلی زیاده باید کمتر بشه 

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

خیلی بده 

چون بعضی بچه ها تو این سن مستقل نیستند تو کارهای شخصی یا مثل دختر من حرف زدنشون تاخیر داشته و با این طرح اونا مجبورا عقب بمونن

باید یه سنی باشه اکثرا راحت باشم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.