2777
2789
عنوان

طرح کاهش سن ورود به مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 37 پست
عالیهوقتی مدرسه زودتر تموم بشه بصورت جدی ادم راجب ایتدش تصمیم میگیره

برا یه سال نهایتا؟ مشکل یه سال زود و دیر نیست مشکل سیستم آموزشیه که طرف کلاس نهمش رو تموم کرده رسیده به انتخاب رشته یکی نیست راهنماییش کنه یکی نیست استعدادشو کشف کنه.. حالا یه سال زودتر بفهمه کار نیست 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا یه سال نهایتا؟ مشکل یه سال زود و دیر نیست مشکل سیستم آموزشیه که طرف کلاس نهمش رو تموم کرده رسیده ...

دقیقا بچه ها نهم میرسن هنوز نمیدونن چه رشته ای میخوان برن بعد فک کنید مثلا هشتم مجبور باشن 

ایشالا ک خیره

بعد دادش من ۶ سالش بود نرفت پیش دبستانی چون بابام معتقد بود هنوز زوده باید هنوز بچگی کنه 😐😂 خودشم ...

تو مدرسه بچگی هم میکنن با همسالان 

ولی خب این موضوع خیلی قراره منتقد داشته باشه 

بچه ۵ ساله اخه چه اموزشی ببینه ای خدا 😐کاملا مخالفم یعنی چی که یه سال زودتر وارد بازار کار بشن بچه ...

و اکه بیوفتن تو رقابت و مقایسه استرس و اضطراب هم از این سن کم بهشون اضافه میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو مدرسه بچگی هم میکنن با همسالان ولی خب این موضوع خیلی قراره منتقد داشته باشه

به هرحال نیمه اولیا همینجوریشم زودتر میرن مدرسه .. من۶ سالگی کلاس اول بودم .. یعنی باید الان ۵ سالگی برن کلاس اول 😐 .. اگه نیمه دومی ها رو هم بذارن مثل نیمه اولیا دیگه اوکیه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
خیلی بده چون بعضی بچه ها تو این سن مستقل نیستند تو کارهای شخصی یا مثل دختر من حرف زدنشون تاخیر داشته ...

ولی از لحاظ آموزشی تا قبل از پنج سالگی باید مهارت هایی رو یاد بگیره تا موفق تر باشه تو درس ها 

با اینکار دارن ملزم به یادگیری میکنند 

ولی از لحاظ آموزشی تا قبل از پنج سالگی باید مهارت هایی رو یاد بگیره تا موفق تر باشه تو درس ها با این ...

سن پایین علاج این کار نیست 

ب حلی این تو محتوا تمرکز کنن و هدفمند بوده درس ها و استعداد یابی بهتره تا دوازده سال الکی درس بخونن از پنج سالگی آخرش بعد دیپلم هنوز نمیدونن باید چکاره بشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.