2777
2789
عنوان

دیابت

61 بازدید | 11 پست

خانومای عزیز

شما توی اطرافیانتون دیابتی هایی رو دیدین که مدت طولانی با قرص کنترل کرده باشن و دچار عوارض نشن؟

متاسفانه مادربزرگم بخاطر عوارض دیابت فوت شد😔

مدتیه متوجه شدم که مادرمون هم مبتلا شده 

واقعا سخته 

هر راهنمایی که میشه برای کنترل این بیماری انجام داد دریغ نکنید ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی این مدت دوز دارو هاتون کم نشدهچه دارویی میخوریناعداد قندتون چطوره

نه تغییری نکرده 

عدد ازمایشم یادم نیست اما دکتر هر دفعه میگه خیلی خوبه

مادربزرگتون چرا فوت کردن؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه تغییری نکرده عدد ازمایشم یادم نیست اما دکتر هر دفعه میگه خیلی خوبهمادربزرگتون چرا فوت کردن؟

شما چند سالتونه 

چه دارویی مصرف میکنید؟

ببنید دیابت یک بیماری پیشرونده هست و بعد از مدتی مصرف دارو بدن مقاومت نشون میده و دکترا مجبورن دوز دارو رو بالا ببرن 

مادربزرگم در نهایت انسولینی شد 

قند بالا زد به چشم قلب پا و کلیه اش 

در نهایت دیالیزی شد و فوت کرد😭

شما چند سالتونه چه دارویی مصرف میکنید؟ببنید دیابت یک بیماری پیشرونده هست و بعد از مدتی مصرف دارو بدن ...

من زیپمیت با دیابزید باگلوریپا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شما چند سالتونه چه دارویی مصرف میکنید؟ببنید دیابت یک بیماری پیشرونده هست و بعد از مدتی مصرف دارو بدن ...

۴۶ سالمه

ببین خاله ام داشتش کلاشیرینجات روحذف کرده بودش چایی باتوت خشک میخوردش واینکه روزی یه کدورندهومیکردش باماست یمخوردش یاخیارباماست ولی میدونم خیلی کم شده بودش قندش خیلییی

نترسین کلت پدرشوهرمن چندین ساله داره الانم ۶۰سالشه ولی خب واسه کنترلش تریاک مصرف میکنه ومشکلی نداره