2777
2789
مجردم.بچه دوست دارم ولی بچه دار شدن نه.بعضی وقتا میگم کاش یه مرد ایده آل پیدا بشه که بچه نخواد.با کم ...

دقیقااا

بچه ای که مال خودت باشه رو نمیتونی پس بدی و بشدتتت مسئولیت سنگینی داره 

چون یه انسانه کامله و هرگونه اشتباه رفتاری میتونه روش تاثیر بزاره، خیلیم باید فداکار باشی و بتونی از خودت بزنی 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خب بعد سنمون بالا بره چی؟

خب بره.مثل بقیه زندگی میکنیم تا عمرمون تموم بشه.

من تو زندگی سر یه سری چیزا خیلی اذیت شدم.

دنیا رو جای قشنگی نمیبینم کلا.

حالا یه نفر به این دنیا اضافه نکنیم طوری نمیشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرض کن یروز ناخواسته بچه دار شدیموقع مسافرت و تفریح میخوای چیکارش کنی؟

ناخواسته باشه تو دوران بارداری قبل ماه چهارم و تشکیل قلب سقطش میکنم 

ولی خب تو اون موقعیت میبرمش شیطونیاش اوکیه با بچه پایم تو این مورد اما اگه نق میزنه و لجبازه میزارم پیش مامانم یا کسی 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

منم دیوونشونممم ولی تا 5 سالگی بعدش دیگه از بچگی درمیان و کلی مسئولیت و بار سنگین رو دوش آدم اضافه م ...

اره اینم هست منم بچه های داداشمو خودم بزرگ کردم تقریبا بیشتر وقتا پیش منن

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

دقیقااابچه ای که مال خودت باشه رو نمیتونی پس بدی و بشدتتت مسئولیت سنگینی داره چون یه انسانه کامله و ...

دقیقا همینه و اینکه کلا دنیا به نظر من بیشتر ترسناک و نامرده تا یه جای قشنگ برای به دنیا اوردن یه انسان.

ناخواسته باشه تو دوران بارداری قبل ماه چهارم و تشکیل قلب سقطش میکنم ولی خب تو اون موقعیت میبرمش شیطو ...

اینکه میگن سقط‌‌ کلا ممنوعه چی؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

منم تمام عمرم مخالفش بودم ولی یه چند وقتیه دلم نرم شده بس که شوهرم هی در گوشم درمورد بچه حرف زده 😃

رفته یه دست لباس نی نی خریده گذاشته تو خونه من میبینم دلم ضعف میره 

انشالله خدا توان و صبر نی نی داشتنو بهم بده

اینکه میگن سقط‌‌ کلا ممنوعه چی؟

اول اینکه شنیدم دیه داره تا اینکه ممنوع باشه، هرچه زودتر بچه رو سقط کنی دیه ای که پرداخت میکنی کمتره 

بعدم وقتی خودت و شوهرت راضی باشید دولت که نمیاد تو رخت خواب مردم چک کنه ببینه بچشونو سقط کردن یا نه، دوطرف وقتی راضین هماهنگ میکنن میرن سقط میکنن بچه خودشونه دیگه 

خیلی از متخصص های زنان و زایمان سقط انجام میدن مخفیانه چون میدونن بچه داشتن زوری نیست که گاهی اتفاقی و ناخواسته پیش میاد 

اول اینکه شنیدم دیه داره تا اینکه ممنوع باشه، هرچه زودتر بچه رو سقط کنی دیه ای که پرداخت میکنی کمتره ...

درسته

نمیدونستم دیه رو

اینطوری که خوبه

منظورم این بود مثلا شاید مجازاتی مثل زندان داشته باشه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

من خودم یکی از دلایلی که بابتش ازدواج میکنم بچه دار شدن هست عاشق بچه هام 

اینکه یه دختر داشته باشم تا تموم تجربه هام رو براشتعریف کنم و درست تربیتش کنم 

جوری که تبدیل بشه به یه دختر قوی و موفق 

و یک پسر تا جوری تربیتش کنم که تبدیل به یک مرد محترم بشه 

بهش یاد بدم که محترمانه با خانم ها رفتار کنه و بهشون احترام بگذاره 

درکل به نظرم زن ها با مادر شدن مقدس میشن 😍

البته که زن ها پرستیدنی هستن👸🏻

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼