2777
2789
عنوان

طرح کاهش سن ورود به مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 37 پست
و اکه بیوفتن تو رقابت و مقایسه استرس و اضطراب هم از این سن کم بهشون اضافه میشه

اینکه همچنان استرس و اضطراب تو بچه ها وجود داره به خاطر مشکل اموزشیه 

برای دوره دبستان ارزش کیفی توصیفی کردن که این مشکل رفع کنن 

ولی معلم ها و بعضی والدین از اهداف آگاه نشدن و مسیر بد شد 

اینا برق وگاز نامین کنن بچه ها برن مدرسه انلاین نشن تغییر کتاب پیشکششون عر سال تو ازمون های جهانی از ...

عقب بودن بچه ها تو آزمون های تیمز و پرلز به خاطر مشکل دانشی نیست 

اتفاقا دارن 

استدلال حل و مسئله ندارن که برمیگرده به شیوه آموزش معلما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقب بودن بچه ها تو آزمون های تیمز و پرلز به خاطر مشکل دانشی نیست اتفاقا دارن استدلال حل و مسئله ندار ...

الان اینو شما براساس کدوم رفرنس میگی 

تمام ایران تدریسشون اشتباهه؟ 

معلم براساس کتاب با شیوه ای که بهش گفته شده آموزش میده 

الان اینو شما براساس کدوم رفرنس میگی تمام ایران تدریسشون اشتباهه؟ معلم براساس کتاب با شیوه ای که به ...

من بر این اساس میگم 

منبع کتاب ارزشیابی کیفی توصیفی گامی در راستای برقراری عدالت آموزشی 

که در ابتدا در مورد ارائه دانش مناسب میگه 

و دومین منبع من  هم میشه تجربه درس در دانشگاه فرهنگیان  و کارورزی ک تو مدارس به عنوان ناظر که  هنوز بلد نیستند به چی بپردازن و چجوری آموزش بدن

جدیدا به معلم های جوان و کمی معلم های سنتی میشه امیدوار بود برای موفقیت بچه هامون 

من بر این اساس میگم منبع کتاب ارزشیابی کیفی توصیفی گامی در راستای برقراری عدالت آموزشی که در ابتدا د ...

عزیزم بچه ها تا در پیش نیازها اموژ نبینن هزارو یک روش هم معلم پیاده کنه 

بچه نمیتونه ادراک کنه بهتون توقصیه میکنم به جای انداختن تقصیر گردن معلم 

حتما مطلعاتی در زمینه ی انواع حافظه 

و ایتم های هوشی دلشته باشین 

تست هوش بگیرین از بچه ها دستتون میاد مشکل ما معلم ها نیستن مشکل دیر شروع کردن اموزش های رسمی است . اینکه ضریب هوشی بچه ها پایین آمده هم بیتاثیر نیست البته تدریس هم یک عامله 

ولی پایین تر اثر رو داره حالا باتجربه تر که شدید متوجه میشید که کتاب ها چه اشکالاتی داره 

هوش بچه چقدر موثره در فراگیری 

و اینکه به جای تدریس های بیخودی کاش روی پیش نیازها کار بشه . بچه ای که حافظه ی فعالش پایینه 

یاتوجه تمرکز نداره هزار روشم بگی متوجه نمیشه پایه رو باید درست کرد . 

حالا برید خودتون تدریس کنید دستتون میاد 

عزیزم بچه ها تا در پیش نیازها اموژ نبینن هزارو یک روش هم معلم پیاده کنه بچه نمیتونه ادراک کنه بهتون ...

حرف شما کاملا درسته 

کلی علت هست تا معلولش بشه موفقیت 

حتی اگه آموزش هم درست باشه بچه قبلش باید یک سری مهارت ها رو یاد گرفته باشه بعدش از لحاظ خانوادگی و اقتصادی و عاطفی در جایگاه درست و خوبی باشه 

باید به استعداد و توانایی دانش آموز توجه داشت 

کتاب ها رو که ما دانشجو ها کلی نقد میکنیم تو دانشگاه بسیار ایراد دارن حتی در عادی ترین مسئله که تصاویر باشن

ما در حالت ایده آل در نظر میگیریم که روش های آموزشی خیلی ایراد دارن