40 سالتم که باشه نباید با همچین آدمی ازدواج کنی ،بذار گورشو گم کنه
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرایطشون خیلی خوبه خودمم معلممولی ایشون زود از کوره در میره متاسفانه و دست خودش نیس و زودم فراموش می ...
وای دختر کاش پیامی ک بالاتر دادمو بخونی دلم سوخت برات ک گفتم لطفا جونتو بردار برو فرار کن و گرنه گور خودتو کندی دقیقا خانواده ای ک مثل اون فیلم بود شبی ک ماه کامل شداون بلا سرت نیاد
عمرتو پای یک آدم اشتباه تلف نکن ایشون از الان انقدر بددهن فرداروزی ازدواج کنین چه شود
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
همش میگ هرجا رفتنی ازم اجازه بگیره اگ من اجازه دادم برو ولاغیر نه خرید بی من ممنوعه ولی من با خرید ح ...
این آدم پیرت میکنه با محدودیت ها و شکاک بودنش واقعا بنظرم گزینه مناسبی نیست بیخیالش شو. از الان که هنوز ازدواج نکردید اینطوری امر و نهی میکنه وای به روزی که باهاش بری زیر یه سقف
ببین شرایطششش به درک. ایشون نه ادب رابطه داره نه اخلاق. به چه دردت میخوره پولش. وقتی برای نفس کشیدنتم بابد از این عنتررر اجازه بگیری..
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو