2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5648 بازدید | 250 پست
۲۹ سال

40 سالتم که باشه نباید با همچین آدمی ازدواج کنی ،بذار گورشو گم کنه

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

چقدر بی فرهنگ و بی تربیت!

ولش کن بابا 

چرا آخه دخترا و خانوما انقد خودشونو کوچیک میکنن با موندن کنار این اینجور آدما 

صبر کن آدمی هم سطح شما بیاد سراغتون

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطشون خیلی خوبه خودمم معلممولی ایشون زود از کوره در میره متاسفانه و دست خودش نیس و زودم فراموش می ...

وای دختر کاش پیامی ک بالاتر دادمو بخونی دلم سوخت برات ک گفتم لطفا جونتو بردار برو فرار کن و گرنه گور خودتو کندی دقیقا خانواده ای ک مثل اون فیلم بود شبی ک ماه کامل شداون بلا سرت نیاد

عمرتو پای یک آدم اشتباه تلف نکن ایشون از الان انقدر بددهن فرداروزی ازدواج کنین چه شود

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

همش میگ هرجا رفتنی ازم اجازه بگیره اگ من اجازه دادم برو ولاغیر نه خرید بی من ممنوعه ولی من با خرید ح ...

روانیه بعدا تو زندگی افسردگی میگیری با این طور ادمایی قدر خاستگارمو بیشتر بدونم

عزیزم متاسفم، ادامه ندهمعمولا این روزا رو سعی میکنن فیلم خوب بازی کنن، ایشون اینقد بی عفت هست که این ...

تازه از الان محدودمم میکنه 

میگ هرجا رفتنی اجازه بگیر حتی تا سر کوچه اجازه ندادم حق نداری بری 

خونه فامیل ممنوع

همش میگ هرجا رفتنی ازم اجازه بگیره اگ من اجازه دادم برو ولاغیر نه خرید بی من ممنوعه ولی من با خرید ح ...

این آدم پیرت می‌کنه با محدودیت ها و شکاک بودنش واقعا بنظرم گزینه مناسبی نیست بیخیالش شو. از الان که هنوز ازدواج نکردید اینطوری امر و نهی می‌کنه وای به روزی که باهاش بری زیر یه سقف 

۲۹ سال

ببین شرایطششش به درک. ایشون نه ادب رابطه داره نه اخلاق. به چه دردت میخوره پولش. وقتی برای نفس کشیدنتم بابد از این عنتررر اجازه بگیری.. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو