2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5648 بازدید | 250 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرتو پای یک آدم اشتباه تلف نکن ایشون از الان انقدر بددهن فرداروزی ازدواج کنین چه شود

فردا جلو کل خانوادش له و بی شهصیتش میکنه 

یکی از فامیلای ما مرده به خانمش میگه بگیر دیگه مگه خنگی انقد ناراحت میشم هزاربا  گفتم شوهرم اینجوری بگه قهرمیکنم میرم

۲۹ سال

۰😑😑😑فکر کردم ۱۸ سالته 

تو یه آدم عاقل و بالغی نیاز به اجازه کسی نداری اگرم قبلش بهش اطلاع میدی اسمش احترامه نه اجازه 

بفرست این یارو رو بره به درک ...بدبخت میشی باهاش 

به خدا بمونی خونه بهتره برات تا ازدواج با این یارو

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ولی بندازش دور این احمقو. والا شوهر من که توی نامزدی مثل فرشته ها بود الان بعد یکسال داره گیر میده و می‌ره رو اعصابم. این که از همون روزای اول داره خودشو نشون میده بگو ما به درد هم نمی‌خوریم. نرسه اون روزی که بری زیر یه سقف با این آدم‌ دور از جون روزی هزار بار بگی غلط کردم

شرایطشون خیلی خوبه خودمم معلممولی ایشون زود از کوره در میره متاسفانه و دست خودش نیس و زودم فراموش می ...

تو ک چشات بستی رو همچی بااین رفتاراش مشکلی نداری چرا تاپیک میزنی ؟؟؟؟؟؟نظر میخوایی 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

خودمم گفتم ولی میگ قول میدم خوشبختت کنم الان بخاطر اینکه دوریم این مدلیم اخه کارش ماموریت میره خارج ...

بگو کم دروغ بگو.. شخصیتش شکل گرفته اگه ب امید این هستی ک عوض بشه سخت دراشتباهی... باعقلت تصمیم بگیر ن با احساست

۰😑😑😑فکر کردم ۱۸ سالته تو یه آدم عاقل و بالغی نیاز به اجازه کسی نداری اگرم قبلش بهش اطلاع میدی اسم ...

تازه معلمم هستم 

انگار کورو کر شدم 

عقلم میگه نکن اینکارو ولی قلبم یچیز دیگ متاسفانه 

انگار طلسم شدم نمیتونم از کنارش برم 

تازه از الان محدودمم میکنه میگ هرجا رفتنی اجازه بگیر حتی تا سر کوچه اجازه ندادم حق نداری بری خونه فا ...

خب دردت چیه می وای تن به این خفا بدی؟یعنی پول اینقدر مهمه بخاطرش آرامش رو از خودت دریغ کنی تا آخر عمر؟خودت معلمی صبر کن موقعیت بهتر برات میاد این فردا میگه سر کار هم نرو