2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5648 بازدید | 250 پست

رفتم تاپیک قبلی هات

ببین عزیزم واقعا من با این قشر معاشرت کردم

دوتا همکار داشتم

اگرم حتی مذهبی نیستی بهت بگم تا میتونی ازش فاصله بگیر

واقعا خیلی خیلی سختن

اصلا لول شیرازی ها کجا لول اینا کجا

قدر خودتو بدون

شما خودت موقعیت خوبی داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر بدم میاد از آدمایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن و در برابر هزارتا فحش و توهین سکوت می‌کنند همیشه این مدلا برام عجیب غریبن مگه میشه همچین چیزی وجود داشته باشه 

وقتی یکی بهت فحش میده باید جرش بدی نه که بگی مدلش اینه زود از کوره در میره 

برادر کوچکم پرسید: چرا مردمان شهر ما خورشید را دوست ندارند؟ برای او افسانه ی قدیمی خورشید را که از زبان پیرزنها شنیده بودم تعریف کردم.  _ زمانی که آدم ها برای اولین بار ظاهر زیبا و فریبنده ی ماه را تماشا می کنند و از دیدن هیبت اتشین و زیان وار خورشید به وحشت می افتند، شیفته ماه می‌شوند و از خورشید تنها گردابی سوزان و جهنمی به خاطر سپردند که باید حتی از نگاهی مختصر به ان اجتناب کرد. بدین طریق خورشید به تنهاترین و غمگین ترین پدیده ای در جهان تبدیل شد که حیات انسان های که هرگز او را دوست نداشتند ، به دست او بود. برادرم گفت: احساس میکنم که خورشید را درک میکنم چون من هم خیلی تنهام. بچه ها مرا دوست ندارند مرا در بازی هایشان شرکت نمی دهند و همیشه از من فاصله می گیرند. با حیرت گفتم این امکان ندارد کسی از تو بدش بیاید تو با همه خیلی مهربان هستی ! پاسخ داد: اما خورشید هم بسیار مهربان بود. شاید به همین خاطر باشد که جفت مان انقدر تنهاییم💔

سلام عزیزم من دانشجوی رشته ی مشاوره هستم و خیلی درباره این جور افراد اطلاعات دارم

بله ایشون پارانوئید هستن و جزوه اختلالات شخصیت هستش که به هیچ عنوان تغییر و درمان نداره

این افراد زندگیو جهنم میکنن و علائمشم تک تک چیزهایی که تعریف کردی هستش

اگه خودت و جونتو دوست داری دورش خط قرمز بکش و یه تفم بنداز روش وگرنه بدبخت دو عالم میشی!!!

سلام عزیزم من دانشجوی رشته ی مشاوره هستم و خیلی درباره این جور افراد اطلاعات دارمبله ایشون پارانوئید ...

سلا گلم

ممنون بابت وقتی ک گذاشتین 

ولی خیلی دلم میسوزه و دوسش دارم کاش میتونسم کمکش کنم 🥺

رفتم تاپیک قبلی هاتببین عزیزم واقعا من با این قشر معاشرت کردمدوتا همکار داشتماگرم حتی مذهبی نیستی به ...

سلام عزیزم 

ممنون ک وقت گذاشتین 

از بعد این تاپیک همچیزو بهم زدم خوشبختانه 😢🥺

چی شد ؟کات کردی ؟چی بهش گفتی

سلام عززیزم کات کردم 

گفتمش من مشاوره رفتم بابت این رفتارت ب مشاورمم گفتم 

هرچند خودمم دوس ندارم این اخلاقو متاسفانه 

دیگ خودش ادم بشدت مغروریه و رفت 

سلا گلمممنون بابت وقتی ک گذاشتین ولی خیلی دلم میسوزه و دوسش دارم کاش میتونسم کمکش کنم 🥺

عزیزم این یه اختلال شخصیته و قابل تغییر نیست و کمک کردن و عوض کردنش کار شما نیست

حتی خود روانشناسا هم معتقدند که قابل تغییر نیستن مگر خیلیی کم چه برسه که افراد عادی بخوان تغییرشون بدن

پارانوئید جزوی از شخصیته و اصلا جدا شدنی نیست

اگه خودتو دوست داری به خودت کمک کن و ازش فاصله بگیر