2777
2789
عنوان

دخترای خوابگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 62 پست
والا خودمم موندم تو گل مثل چیترازم خیلی پایینه به مامایی ازاد و فوریت و بهداشت میخوره میخوام یه رشته ...

به‌نظرم فشار شهریه رو روی خودت نذار. خیلی سختت می‌شه.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حقوق میخوای فکر کنم اره؟ من راه دور سختمه ولی فرصت درس خوندن توی همچین دانشگاهی واقعا خیلی خوبه

اره. میدونی ترجیحم اینه اگه شد کارشناسی همین نزدیکا باشم ارشد دانشگاههای تهران بخونم.

ولی روانشناسی واسه مهاجرت خیلی خوبه برعکس حقوق.

از نظر عاطفی بله، ولی رفت و آمد و خیلی چیزهای دیگه هست که براشون به خانواده وابسته هستم، میترسم همین ...

خوابگاه تا جایی که من اطلاع دارم ناهار شام می‌ده روزای هفته رو. فقط این‌که نه خیلی سالمه نه خیلی خوشمزه این از این. بحث رفت‌وآمد هست و هزارتا چیز دیگه.

ببین دلیل این‌که حرفای آدما متفاوته دوتا چیزه، شانس و شخصیت. این کاملاً به شانس تو بستگی داره که با چه افرادی هم‌اتاق شی چون هم‌اتاقی بد بهشتو جهنم می‌کنه برات و بالعکس. شرایط خوابگاه و سرپرست و هزارتا چیز دیگه اینا همش شانسه.

دومی هم بستگی به خودت داره. آیا مستقل شدن این‌قدری برات ارزش داره و بهت کیف می‌ده که سختیاشو تحمل کنی و بگی خوبه شرایطم؟ یا نه راحتی خونه رو ترجیح می‌دی؟ 

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

اره. میدونی ترجیحم اینه اگه شد کارشناسی همین نزدیکا باشم ارشد دانشگاههای تهران بخونم.ولی روانشناسی و ...

من عاشق این رشتم، راستش منم مثل تو فکر میکنم، پیش خودم گفتم لیسانس رو چمران باشم برای کارشناسی برم تهران، ولی الان این شیراز خیلی وسوسم کرده، اصفهان هم هست تازه، نمیدونم چیکار کنم، بحث شیراز رو چند روز پیش انداختم وسط ، خانوادم یکم سفت حرف زدن ولی انگار بدشون نیومد از حرفم زیاد، اصفهان هم که از اول میدونستن دوست دارم، الان موندم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خوابگاه تا جایی که من اطلاع دارم ناهار شام می‌ده روزای هفته رو. فقط این‌که نه خیلی سالمه نه خیلی خوش ...

من بیشتر ترجیحم چیزیه که به کیفیت تحصیلم کمک کنه، راحتیه خونه تمرکزم رو برای درس بیشتر می‌کنه ولی از اون طرف شیراز سطح بالاتری داره و باعث میشه از این حالت وابسته هم در بیام ، سختی مسئله همون قسمت شانسی هست که شما گفتید، میترسم قمار کنم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اره موافقن برو چون علاقتم هستراز و معدلت چند شد؟

ترازم ۷۱۵۴ معدلم ۱۶.۱۹ البته اضافه میکنم که من تجربی هست رشتم 

من بیشتر ترجیحم چیزیه که به کیفیت تحصیلم کمک کنه، راحتیه خونه تمرکزم رو برای درس بیشتر می‌کنه ولی از ...

از نظر احساسی چقدر به پدر و مادرت یا شخص دیگه‌ای وابسته‌ای؟ ممکنه ندیدنشون حالت رو بد کنه؟ 

از من می‌پرسی قمار کن. ولی راهتم یکم دوره. 

از نظر احساسی چقدر به پدر و مادرت یا شخص دیگه‌ای وابسته‌ای؟ ممکنه ندیدنشون حالت رو بد کنه؟ از من می‌ ...

راستش آدم خود داری هستم از نظر احساسی ، خانوادم رو دوست دارم ولی فقط دوساله ، به هرحال توی مراحل دیگه ی زندگی قراره بلاخره ازشون جداشم و تا آخر هم قرار نیست باهم بمونیم، دوست دارم باعث افتخارشون باشم، مطمعنم درک میکنن 

بعنوان تجربی تراز و معدلت خوبه البته فکر کردم انسانیی 😂موفق باشی❤️✨

مرسی عشقم، توهم همینطور ، شاید قسمت شد اومدی شهر ما همو دیدیم، البته هرچند ناشناس هستیم و به هرحال هیچ وقت نمی‌فهمیم😂🧡

راستش آدم خود داری هستم از نظر احساسی ، خانوادم رو دوست دارم ولی فقط دوساله ، به هرحال توی مراحل دیگ ...

اگه چنین تفکری داری فکر نکنم کم بیاری. بازم خوب فکراتو بکن.

ولی نمی‌تونی لیسانس رو دوساله بخونی عزیزم. برای مایوس و ناامید کردنت نمی‌گم، عملی نیست. 

اگه چنین تفکری داری فکر نکنم کم بیاری. بازم خوب فکراتو بکن.ولی نمی‌تونی لیسانس رو دوساله بخونی عزیزم ...

آخه پدر خودم لیسانسش رو دوساله گرفت... 

برای همین منم دلم میخواد شبیه اون عمل کنم