2777
2789
عنوان

دخترای خوابگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 62 پست
اگه جنوب غربی درباره رشت تجدیدنظر کن. خیلی خیلی دوره بهت.من بودم به شیراز فکر می‌کردم.راه دور و شهر ...

میترسم دوام نیارم، می‌خوام لیسانس چهار ساله ی روانشناسی رو دوساله بگیرم 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم دوام نیارم، می‌خوام لیسانس چهار ساله ی روانشناسی رو دوساله بگیرم

نمی‌تونی عزیزم. معدلت خوب هم باشه بیشتر از ۲۴ واحد نمی‌تونی برداری هر ترم.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

عزیزم امیدوارم بلا از خانواده‌ات دور باشه ولی فکر کن اتفاقی بیفته و بخوای برگردی، بلیط هم به‌راحتی ش ...

منم به همین چیزا فکر میکنم که دلم راضی نمیشه، همون شیراز هم دو دلم ولی هم آب و هوای خوب داره هم شهر خوبیه هم دانشگاهش واقعا تاپه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اگه جنوب غربی درباره رشت تجدیدنظر کن. خیلی خیلی دوره بهت.من بودم به شیراز فکر می‌کردم.راه دور و شهر ...

یه سوال با شرایط خوابگاهی امکان پیداکردن کارم هست که بتونیم لاقل خرج خودمون رو دربیاریم

منم به همین چیزا فکر میکنم که دلم راضی نمیشه، همون شیراز هم دو دلم ولی هم آب و هوای خوب داره هم شهر ...

فاصله شیراز با شهرت چقدره؟

ببین اگر خیلی به خانواده وابسته نیستی برو. اما اگه خیلی وابسته‌ای بمون پیش خانواده.

خیلی‌ها اذیت می‌شن بدون خانواده واقعاً.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

یه سوال با شرایط خوابگاهی امکان پیداکردن کارم هست که بتونیم لاقل خرج خودمون رو دربیاریم

راستش باید اراده پولادین داشته باشی. هم دانشگاه هست هم مسئولیت خودت با خودته. قبلش نمی‌فهمی ولی همین شستن ظرف و ظروف و لباس هم کلی وقت ازت می‌گیره. بخوای آشپزی هم بکنی که هیچی‌.

اگه بخوای و مهارتی داشته باشی که بشه ازش پول درآورد نشدنی نیست ولی یحتمل یکم از درست باید بزنی.

فاصله شیراز با شهرت چقدره؟ببین اگر خیلی به خانواده وابسته نیستی برو. اما اگه خیلی وابسته‌ای بمون پیش ...

من اهوازم، تقریبا بکوب از اهواز یه هفت ساعت تا شیراز فاصله هست

من اهوازم، تقریبا بکوب از اهواز یه هفت ساعت تا شیراز فاصله هست

بازم دوره. ولی بهتر از گیلانه.

می‌تونی دوریو تحمل کنی؟

راستش باید اراده پولادین داشته باشی. هم دانشگاه هست هم مسئولیت خودت با خودته. قبلش نمی‌فهمی ولی همین ...

اخه امسال خیلی اضافه کردن رو شهریه دانشگاه ها 

منم نمیدونم اصلا چجور پدر مادرم راضی به شهریه پرداز ها کنم با اینکه خودمم موقعیت اقتصادی رو درک میکنم

من خانوادم اجازه نمیدن دورباشم واسه‌ همین فقط همین دانشگاه رو مد نظر دارم البته راه دور سختیهای خودش ...

تو حقوق میخوای فکر کنم اره؟ من راه دور سختمه ولی فرصت درس خوندن توی همچین دانشگاهی واقعا خیلی خوبه

اخه امسال خیلی اضافه کردن رو شهریه دانشگاه ها منم نمیدونم اصلا چجور پدر مادرم راضی به شهریه پرداز ها ...

تجربی هستی؟ عزیزم خیلی سخته روی درآمدی که نداری حساب باز کنی برای دانشگاهت. می‌خوای مشغول به چه کاری بشی؟

تجربی هستی؟ عزیزم خیلی سخته روی درآمدی که نداری حساب باز کنی برای دانشگاهت. می‌خوای مشغول به چه کاری ...

والا خودمم موندم تو گل مثل چی

ترازم خیلی پایینه به مامایی ازاد و فوریت و بهداشت میخوره 

میخوام یه رشته ای قبول شم بعد برم شهرستان اونجا واسه کنکور دوباره بخونم

اما از اونور هم منتظر نتایج فرهنگیانم هستم 

بازم دوره. ولی بهتر از گیلانه.می‌تونی دوریو تحمل کنی؟

از نظر عاطفی بله، ولی رفت و آمد و خیلی چیزهای دیگه هست که براشون به خانواده وابسته هستم، میترسم همین چیزها خیلی اذیتم کنه، آخه توی خونه مسئولیت غذا یا چیزای دیگه با من نیست، توی خوابگاه نه تنها اینا هست که قطعی برق، هم اتاقی ناسازگار و هزارتا چیز دیگه هم هست، تازه من بدتر هم شنیدم، واسه همین میخواستم بدونم بقیه چطور تجربه هایی دارن ، برای خوابگاه مردم دو دسته میشن یا اونایی که میگن بده یا اونایی که میگن بهترین تجربه هست ، الان نمیدونم چیکار کنم، آخه لول شیراز از چمران بالاتره