من ساکن جنوب غربم، امسال کنکور دادم، بنظرتون تاپ ترین دانشگاه شهر خودم رو اولویت اول بزنم یا اول دانشگاه شیراز و رشت رو اولویت اول و دوم بزنم؟ میترسم خوابگاه خیلی اذیتم کنه، تجربه هاتون رو میگید ؟
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه جنوب غربی درباره رشت تجدیدنظر کن. خیلی خیلی دوره بهت.
من بودم به شیراز فکر میکردم.
راه دور و شهر دیگه بستگی به خودت داره، دوست داری از خونه بزنی بیرون؟ مستقل میشی ولی سختیای خودشم داره.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
روانشناسی، من دلم شیراز یا گیلان رو هم میخواد ولی میترسم اذیت شم ، خیلی دور میشه
عزیزم امیدوارم بلا از خانوادهات دور باشه ولی فکر کن اتفاقی بیفته و بخوای برگردی، بلیط هم بهراحتی شاید گیرت نیاد. شهر خیلی دور نزن که ۱۵ ساعت توی راه باشی.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.