من ساکن جنوب غربم، امسال کنکور دادم، بنظرتون تاپ ترین دانشگاه شهر خودم رو اولویت اول بزنم یا اول دانشگاه شیراز و رشت رو اولویت اول و دوم بزنم؟ میترسم خوابگاه خیلی اذیتم کنه، تجربه هاتون رو میگید ؟
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میترسم دوام نیارم، میخوام لیسانس چهار ساله ی روانشناسی رو دوساله بگیرم
نمیتونی عزیزم. معدلت خوب هم باشه بیشتر از ۲۴ واحد نمیتونی برداری هر ترم.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
منم به همین چیزا فکر میکنم که دلم راضی نمیشه، همون شیراز هم دو دلم ولی هم آب و هوای خوب داره هم شهر ...
فاصله شیراز با شهرت چقدره؟
ببین اگر خیلی به خانواده وابسته نیستی برو. اما اگه خیلی وابستهای بمون پیش خانواده.
خیلیها اذیت میشن بدون خانواده واقعاً.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
یه سوال با شرایط خوابگاهی امکان پیداکردن کارم هست که بتونیم لاقل خرج خودمون رو دربیاریم
راستش باید اراده پولادین داشته باشی. هم دانشگاه هست هم مسئولیت خودت با خودته. قبلش نمیفهمی ولی همین شستن ظرف و ظروف و لباس هم کلی وقت ازت میگیره. بخوای آشپزی هم بکنی که هیچی.
اگه بخوای و مهارتی داشته باشی که بشه ازش پول درآورد نشدنی نیست ولی یحتمل یکم از درست باید بزنی.
من اهوازم، تقریبا بکوب از اهواز یه هفت ساعت تا شیراز فاصله هست
بازم دوره. ولی بهتر از گیلانه.
میتونی دوریو تحمل کنی؟
اخه امسال خیلی اضافه کردن رو شهریه دانشگاه ها منم نمیدونم اصلا چجور پدر مادرم راضی به شهریه پرداز ها ...
تجربی هستی؟ عزیزم خیلی سخته روی درآمدی که نداری حساب باز کنی برای دانشگاهت. میخوای مشغول به چه کاری بشی؟
بازم دوره. ولی بهتر از گیلانه.میتونی دوریو تحمل کنی؟
از نظر عاطفی بله، ولی رفت و آمد و خیلی چیزهای دیگه هست که براشون به خانواده وابسته هستم، میترسم همین چیزها خیلی اذیتم کنه، آخه توی خونه مسئولیت غذا یا چیزای دیگه با من نیست، توی خوابگاه نه تنها اینا هست که قطعی برق، هم اتاقی ناسازگار و هزارتا چیز دیگه هم هست، تازه من بدتر هم شنیدم، واسه همین میخواستم بدونم بقیه چطور تجربه هایی دارن ، برای خوابگاه مردم دو دسته میشن یا اونایی که میگن بده یا اونایی که میگن بهترین تجربه هست ، الان نمیدونم چیکار کنم، آخه لول شیراز از چمران بالاتره
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت