اولین بار بود دوست مهد دخترم اومد خونمون و سر یک ساعت رفت .من بچه کوچک شیطون ذارم اذیتش میکرد یبار زدش با اینکه خیلی مراقب بودم غافلم کرد بعدم نازش کردم خوراکی دادمش اینا و رفت .رفته گفته مامان دوستم گفته نگو کتکت زده بچم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ولی نگو بچت دروغگوعه که جبهه نگیره فقط موقعیت رو توضبح بده
خب چطدر بگم کلی همون موقع بهش گفتم با هم درگیر میشن
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب من همون روز گفتم درگیر میشن بچه ها و دخترت گفته اذیتم میکنن برم خونمون
تازه خودش بهم میگفت بهتر بود رفته دهن مادر شوهر م گزاشته مادر خانمه
اولا خودتو بزن به اون راه که همچین چیزی شنیدیدوما زنگ بزن بگو سلام فلانی جون خوبه دخترت امروز اومد ا ...
برای چند روز پیشه من بهش نگفتم بچم زدش فقط گفتم درگیر میشن و اذیت میکنن
زنگ بزن ب مامانش و با خوش رویی توضیح بده و دخترشو دروغگو خطاب نکن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ب جای اینکه خودت رو توجیح کنی و ب دیگران توضیح بدیتمرین کن ک دست روی بچه بلند نکنی
بچه کوچیکش زده 🫤
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
ب مامانش نگم من نگفتم ؟خیلی زورم گرفته آبروم رفت فامیل دور میشیم
بگو ولی اون حرف بچه اش رو باور میکنه.
من معتقدم از بچگی ذات هر کی خرابه پیداست این بچه هم از اون خرده شیشه داراست. چرا بچه های ما این دروغا رو نمیگن و بقیه رو بد نمیکنن؟ ذاتش خرابه راهش نده.