2777
2789
عنوان

دوست معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست
من نمیتونم یه روز بهش پیام ندم یه روزم سعی کردم نشد من چند روز پیش فهمیدم اینو بعد یه ماه باهاش حرف ...

زندگی قبل از اون چطور بود ؟؟؟؟نمیتونی یا نمیخوای ببخشید اول با خودت صادق باش ارزش یک زن بالاتر از اینه که رو نیمکت ذخیره بشینه شما فک کن الان با اونم کات کرد آمد با شما و ضمانتی هست درکنار تو هم دوست معمولی میگیره باز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم یه روز بهش پیام ندم یه روزم سعی کردم نشد من چند روز پیش فهمیدم اینو بعد یه ماه باهاش حرف ...

منم تو شرایط مشابهی بودم ولی یه حرکتایی ازش دیدم دیگه کلا از چشمم افتاد جالب اینه من یه سیم کارتم خاموشه اونی که اون شمارمو داشت هروقت باز میکنم میبینم زنگ زده .

خب میخوام اینکارو کنم چی بهش بگم؟امشب که داشت از اون دختره حرف میزد بخدا آتیش گرفتم

بهش بگو تو با دو نفری همزمان 

تو این رابطه یا جای منه یا جای اون که ترجیح میدم جای من نباشه چون شروع خوبی نداشته این رابطه و با پنهون کاری شروع شده شده عاقبت خوبی هم نداره منم جایگاهمو تو چنین رابطه ای نمیبینم و ترجیح میدم تموم شه 

حق داری خب این اسمش خیانته دیگه 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

ببخشید ولی چقدر مزخرف بنظر من دوستی معمولی بین دخترو پسر اصلا وجود نداره مخصوصا اینکه طرف توام تو رابطه هست!!

من همین چند ماه پیش با یکی دردودل کردم دیدم طرف داره به قول تو قربون صدقه میره دکمشو زدم

هرجور میخونم تو مغزم نمیره یعنی چی یعنی طرف با کسیه و تو هم باهاشی؟

قربون صدقه هم میره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره احتمال 80 درصد

آخه میگی دوست مجازی / اما بهتره کات کنی فردا به یکی دیگه میگه سردم تو رابطه به همین سادگی البته قضاوت درست نیست اما شواهد ... 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

دختر نکن 

خودتو بزار جای پارتنرش خدایی دختره نابود میشه این یه جور خیانته و خیانت کار آدمای تنوع طلب و... هست نکن دختر با همجنس خودت لااقل مهربون باش

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

عزیزم وایب متن اینطوزه که بخای بگی شکارچی صبوره اونو ب اسی بگی ن پسره😂

اره خواستم اینم بگم شایدم تو اینجوری ولی فرصت ویرایش تموم شده بود🤣 بعدشم که گفت پسره به اون بی حسه دیگه فهمیدم کی شکارچیع😂

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️