2777
2789
عنوان

ب شوهر خواهرشوهرم مشکوکم

729 بازدید | 50 پست

اول ی سوال بپرسم همه مثل من حس کارآگاهی دارن یا فقط من اینجوریم؟

خواهرشوهرم نیس یه مدت رفت شهرستان ولی شوهرش نرفت بخاطر کارش

گف مواظب خونه زندگیش باشم یه کلیدش دست منه

منم ی سر زدم دیدم شوهرش خوابه سریع رفتم بیرون 

بعد یکی دو ساعت دیگ اومدم دیدم نیس رفته

منم خونه تمیز کردم ظرفارو شستم یکم مرتب کردم 

دو پرس غذا سفارش داده بوده 

سطل زباله پره دستمال بود 

دوش گرفته بوده حوله رو طناب بود 

کفش خواهرشوهرمو مرتب گذاشته بودم کنار جا کفشی 

اونم پوشیده شده بود 

ی کتونی هم دیدم تو کیسه بود نمی‌دونم دخترونه بود یا مردونه 

ولی تخت بود

تازه به خواهرشوهرمم دروغ گفته بود که شامی ک من درست کردمو خورده 

من ذهنم کثیفه واقعا 

یا همه شکاکن

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه بو های خوبی به مشام نمیرسه

من خیلی پرت هستم این موارد امروز یچیزی در مورد اقوام فهمیدم اینقدر عجیب غریب بود خنده ام گرفت :/ ( در مورد خیانت ووو)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه والا برای زندگی کسی حتی خواهرم کارگاه نمیشم

بیخیال

سرتو بنداز پایین برو

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

قبل از هرچیزی؛ چه زنداداش خوبی هستی 👌

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

خواهشا کاری داشته باش به تو ربطی نداره خواهر شوهره اگه واقعا زندگیش و دویت داره زودی برگرده سر خونه زندگیش الان حرفی بزنی تو بده میشی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

راستش منم آدم تیزیم، آره خیلی ها دقت میکنن.

این  دیگه خیلی مشکوکه 🥲

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

فقط در همین حد بدون که هر کاری کنه شما نباید دخالت کنید و در ادامه مادامی که فکرتون در گیر زندگی خواهر شوهرتونه  لطفا حواستون به باغچه زندگی خودتون هم باشه که یه موقع بیل نخوره 

رها مثل بادام👀