2777
2789
عنوان

دوست معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حس کرده دوباره برمیگردی واسه همین قبدل کردهولی برو با چهارنفر دیگه چت کن اونو فوری فراموش میکن ...

میدونی این فرق داشت با پسرای که چت کردمو اینا

از لحاظ قیافه اش 

صداش 

و اینکه دلبری میکرد برام🥲

دخترم. ببخشید رک و صریح میگم اخلاقم اینطوره. 

کاری به امروز شما و این تاپیک ندارم. ولی بر اساس سن و سال و تجربه، آینده‌ای رو میبینم مثل دهها مورد مراجعه‌کننده ای که داشتم و همگی در وضعیت‌های فاجعه‌بار مراجعه کردند.

هرچند با فجایعی غیرمشترک، اما همگی شروعی مشترک داشتند: 

«...از یک دوستی معمولی شروع شد!...»

«اونلی جاست فرند» یا هر چیزی که اسمش رو میگذارید در زیست‌شناسی تکاملی جایی نداره

قوانین دنیا بر اساس سیستم خودش بنا شده و میچرخه

ضمناً یادتون نره:

زیست‌شناسی تکاملی» و «روانشناسی تکاملی» هر دو از جنس «علم» هستند»

اما «اونلی جاست فرند» چیزی بجز خزعبلات نیست!

به عنوان یک آقا بیشتر ادامه نمیدم

خانم‌های محترم سایت بخوبی راهنمایی کردند. امیدوارم راهنمایی‌ها ادامه داشته باشه

آرزو میکنم تصمیم نهایی‌تون درست باشه

آقا هستم. دارای بهترین همسر دنیا و فرزندانی موفق. بدون شک یکی از اصیل‌ترین منابع رفتارشناسی بانوان کشورم اینجاست، هم برای تحقیقات رفتاری و هم برای مثال‌هام در زمان تدریس در دانشگاه. سالها بطور خاموش از این سایت استفاده کردم و جدیداً برای پاسخ به برخی سوالات عضو شده‌ام. (تخصص و حوزه تدریسم بیشتر رفتارشناسی هست)

یعنی چی الان؟

به قول حضرت سعدی:

من آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم / تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

آقا هستم. دارای بهترین همسر دنیا و فرزندانی موفق. بدون شک یکی از اصیل‌ترین منابع رفتارشناسی بانوان کشورم اینجاست، هم برای تحقیقات رفتاری و هم برای مثال‌هام در زمان تدریس در دانشگاه. سالها بطور خاموش از این سایت استفاده کردم و جدیداً برای پاسخ به برخی سوالات عضو شده‌ام. (تخصص و حوزه تدریسم بیشتر رفتارشناسی هست)