2777
2789

اول از همه بیاید بگم چرا اینجوری شد

داداشم میخواست بخواطر عقد کنون کمد منو بفروشه که جا باز شه چون عقد تو خونس (بگم که داداشم همیشه منو میزنه و ما کاری نداریم)

ایندفه گفتم نه بسه نمیزارم بفروشی این وسایل منه، 

یهو گفت فقط خفه شو تا نیومدم بزنمت، مامانم قلبش درد گرفت گفت بسه دیگه، منم گفتم بمیرم برات مامانم چی میکشی از دست این پسرت،😔

اومدم از خونه برم بیرون داداشم کتکم زد منم جیع و داد کردم گفتم بسه دیگه خستم کردی داداشم دوباره محکم تر زد زنداداشم اومد بزنه مامانم گرفتتش من رفتم تو راهرو بازم داد و بیداد کردم که یکم بترسه 😭😭 زنداداشم گفت دهنتو ببند هی هیچی بهت نمیگم

گفتم نمیبینی داره چیکار م میکنه گفت میخواستی جواب ندی که کتک نخوری😭

حرفش بد سوزوند منو بخدا 😭

داداشمو کیفمو کفشم پرت کرد بیرون، منم با گریه از خونه اومدم بیرون زنگ زدم اورژانس اجتماعی، اومد با مامانم صحبت کردن مامانمم حالش بد شد الکی فیلم بازی کرد، بلاخره اومدم خونه تا 3 صبح تو خیابون بودم حالم بد بود متوجه شدم وقتی منو  از خونه پرت کردن بیرون زنداداشم گفته دیگه محلش ندید آدم شه این 

مامانمم کلی قربون صدقش رفته بغلش کرده براش میوه آورده 

الان عقدش مهر ماه گفته هیچگس سفید نپوشه من تک میخوام باشم 

زنداداشم و مامانش و داداشم بلاکم کردن

ولی مامانم دارتشون مدام برا زنداداشم استوری میزاره 

از همشون متنفرم چجوری انتقاممو بگیرم 

میخوام روز عقدش یه لباس سفید بپوشم موهامم بلوند کردم لنز آبی بزارم یه میکاپ کنم همه نگاها رو من باشه، 

اینم بگم اون بلاها و روز عاشورا سرم آورد وقتی داشتم آماده میشدم برم امام زاده و خلاصه خیلی حالم بد کرد هیچوقت حلالش نمیکنم

د

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متنو نخوندم ولی خودتو نیار پایین میتونی باهاش صحبت کنی یا حتی بحث کنی ولی اینکار خودتو میاره پایین

بنطرت دو جمع بهش بگم تو که عادت داری تو دعواها خودتو بندازی وسط خودشیرینی کنی 

د

ریدم تو دهن داداشت ، زنداداشت و حیف که مادرت سنش بالاست وگرنه اونم میگفتم

خانواده بیشعور تو نمونه نداره

انقدر عصبانی شدم که اگه اونجا بودم دونه به دونشونو میکشتم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

داداش یا یزید ؟

خدا لعنتشون کنه و میخوام صد سال سیاه خوشبخت نشن

آره حتما سفيد بپوش ، دختره‌ی عفریته 

البته مقصر داداشته خاک تو سرش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بنده خدا زن داداشت چقد قراره کتک بخوره و اذیت بشع در اینده احتمال زیاد.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚