2777
2789
عنوان

وقتی مهمون دارید واقعا لذت میبرید

400 بازدید | 21 پست

من همش استرس میگیرم

که یه وقت دیر چایی و میوه نیارم

یا غذام بدمزه باشه

یا.... 

اصلا نمیتونم از مهمونی کع خودم میزبانشم لذت ببرم

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیز🥲

واسه همین همش انتظار میکشم زود تر شام بخورن.بعدش که خیالم راحت شد دیگه اوکی میشم

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
بستگی به مهمونی که میاد داره. ولی اغلب منم آرامش ندارم در حضور مهمون و معذب میشم.

اره خب خانواده خود ادم که استرس نداره. ببشتر همون خانواده شوهر و دوست و... 

چرا خب این فکرارو میکنی بستگی داره مهمون کی باشه بهم خوش بگذره ولی هیچوقت به اینکه پذیرایی بد باشه ف ...

من یکی دو ساله ازدواج کردم. تو خونمون دس به سیاه سفید نمیزدم.اشپزی هم بلد نبودم. الان یکم یاد گرفتم. البته مامانمم هنوز که هنوزه استرسیه. فک کنم از اون یاد گرفتم

انفاقا من عاشق مهمانی و از پذیرایی از مامانم لذت میبرم ، فقط خونم تمیز باشه مشکلی ندارم، بچه کوچیک د ...

اره خب مهمون که مامان باشه نه

ببشتر خانواده شوهر و... 

من یکی دو ساله ازدواج کردم. تو خونمون دس به سیاه سفید نمیزدم.اشپزی هم بلد نبودم. الان یکم یاد گرفتم. ...

اولشه خوب میشی 

منم اوایل اینجوری بودم 

فکر نمیکردم یه روزی خوب بشم ولی الان راحتم

به حکمتش دل بسپار(خدا)