2777
2789

مثلا واسش نوشتم تو ی بخش از زندگیم هستی ک دلم نمیخواد راجب حسای قشنگمون شواف کنم یا ب کسی بگم چون این احساسات متعلق ب ما دو تاست نه بقیه

بعد فقط ی کلمه نوشته زندگیمی😐خشک و خالی

هر ابراز علاقه ای ک بهش میکنم میگه زندگیمی . حتی حضوری هم چصی میاد 

من چیکار کنم بنظرتون؟ از این ادمام ک دوست دارم خیلی محبت کنم نمیتونم سرد باشم ، ولی نامزدم انگار حوصله نداره منم حرصم میگیره

بنظرتون باهاش سرد بشم دیگه هیچی نگم بهش؟

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اینجور که معلونه هیچی نگی رابطه کات میشه دیگه!

دوست پسرته یا عقدی

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس منو شوهرم

شما شوهرت بیشتر محبت میکنه؟

والا اینم اوایل بیشتر بود

تقریبا ۳ سال اول

ولی این اواخر از ماتریکس خارج شده

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

ب نظرم زیادی جو گیرش نکن دیگ خواهشا پیام دوست دارمو تو تکیو تو مرد زندگیمی و ووو اینحور چیزا نفرست ک خودشو دست و بالا بگیره همه چی تعادل واسه کسی بمیر ک برات تب کنه تو هم ی کلمه ای جوابشو بده ببین چیکار میکنه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اینجور که معلونه هیچی نگی رابطه کات میشه دیگه!دوست پسرته یا عقدی

نه اونطوریام نیست 

فقط محبت کلامیش‌ کم شده 

خودش ک میگه فشار کاری رومه الله و اعلم

چن وقت دیگ عقدمونه

شاید متوجه کارش نیست یا ابراز علاقه ایشون به صورت عملی هست 

پس بهترین کار اینه که با هاش صحبت کنی وبگو این کارت رو من نمیپسندم وحس خوبی بهم نمییده و...

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
نه اونطوریام نیست فقط محبت کلامیش‌ کم شده خودش ک میگه فشار کاری رومه الله و اعلمچن وقت دیگ عقدمونه

قبلا اینطوری نبود ؟

لابود فشار کاری روشه درکش کن

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

شما شوهرت بیشتر محبت میکنه؟والا اینم اوایل بیشتر بودتقریبا ۳ سال اولولی این اواخر از ماتریکس خارج شد ...

آره عزیزم،خیلی بیشتر از من،از اول همینطور بود،حالا که داریم پیر میشیم بیشترم شده،ولی من نمیتونم،

ب نظرم زیادی جو گیرش نکن دیگ خواهشا پیام دوست دارمو تو تکیو تو مرد زندگیمی و ووو اینحور چیزا نفرست ک ...

اره باید همینکارو کنم 

دیشب هم جواب پیامشو ندادم آنلاین نشدم تا صبح

عن آقا

فکر کرده کیه 

الان یکم از چتاشو میزارم لحنش اینجوریه

[8/17, 17:39] Mmd: زندگیمی تو

[8/17, 17:39] Mmd: بسلامتی قلبم

[8/17, 17:39] Mmd: استخر هم عالیه

[8/17, 17:40] Mmd: میدونی خو اب استخرا رو هر یه یسال یبار عوض میکنن

[8/17, 17:40] Mmd: قشنگه ولی من نمیدونم چرا از دامن خوشم نمیاد

[8/17, 17:40] Mmd: دامن اینجور ینی

[8/17, 17:40] Mmd: قشنگه ولی

[8/17, 17:40] Mmd: دارم میرم باشگاه قلبم