2777
2789
عنوان

روزهای بعد عروسی تون چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 57 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونین همسرم کلا اخلاقش خوبه ولی بعضی وقتا یه کاری می‌کنه دلم می‌شکنه مثلا یه روز صبح من زیاد حالم ...

خب این دل شکستن داره ؟😐😂 نیاورد خودت پاشو بگیر ببخشیدا چلاغ نیستی که 🤥

۱۸سال پیش بود از کنار همسرم بودن لذت میبردم ولی زندگی سختی داشتیم . شکر گذشتطبیعیه هنوز خوب همو نمیش ...

نگاه کنین مثلا من دوست ندارم وقتی خوابم کسی بیدارم کنه 

اگه کار مهم پیش اومد که فرق داره البته 

اون ظهرها که می‌خوابه من واقعا دلم نمیاد بیدارش کنم تا خودش بیدار شه

ولی من خوابم مثلا از اون اتاق صدام میزنه و منم با استرس و اینا از خواب میپرم😢

میدونین همسرم کلا اخلاقش خوبه ولی بعضی وقتا یه کاری می‌کنه دلم می‌شکنه مثلا یه روز صبح من زیاد حالم ...

اگه بخوای همینطور ادامه بدی از هم سرد میشید

یه وقتایی باید گذشت کرد گلم

این رفتارای بچگونه رو هم بذار کنار

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

میدونی چرا ؟؟ چون اینکه تو از یه خوانواده ایی اون آقا از یه خوانواده طرز تربیت هر خوانواده ایی فرق م ...

خیلی سخته واقعا 

اصلا اینکه میگن آدم با ازدواج به آرامش میرسه را من تجربه نمیکنم 

بدتر اینکه نمیتونم وظایف درسی و کاریمو انجام بدم و دارم ضرر میبینم 

خیلی سخت بود ..منو خرگیرآورده بودن .شوهرمو دادمیدادن ..خودمم کلفتشون بودم ..وای یادم می افته میخوام ...

الان خوبین؟ 

آخه از خانواده خودمم دورم😓

از دانشگاهم هم همینطور☹️

نگاه کنین مثلا من دوست ندارم وقتی خوابم کسی بیدارم کنه اگه کار مهم پیش اومد که فرق داره البته اون ظه ...

باور کن مسئله خاصی نیست کم کم عادت همو میشناسید میتونی قبل خواب دوستانه بگی اگه کاری نداری میخوابم صدام نکن بدخواب میشم 

خیلی سخته واقعا اصلا اینکه میگن آدم با ازدواج به آرامش میرسه را من تجربه نمیکنم بدتر اینکه نمیتونم و ...

اصلا درس بعد از ازدواج معنا نداره دیگه حوصله آدم نمیکشه درس بخونه من ک ازدواج کردم الان ۲ساله درسمو ول کردم چون واقعا مغزم کشش نداشت و نمیتونستم ادامه بدم ...

همسر باش ن مادرلباس مرتبارایشخوش عطربلاسلیقه

آخه در کنار اینا هر روز باید غذا بپزم و ...

درسمو کی بخونم😭

حس میکنم فقط همسرم داره خدمات میگیره و زندگیش خوبه و من نه