2777
2789
عنوان

روزهای بعد عروسی تون چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوبین؟ آخه از خانواده خودمم دورم😓از دانشگاهم هم همینطور☹️

بله .دیگه نمیبینمشون ..رفتنی یه سلام میدم حیاط ومیشورم دوروز درمیمون. همین ..شوهرمم فهمیده چه خبر ..فقط خدا ازآدمای بی انصاف وبی وجدان نگذره ..واگذارکردم به خداد..خداهم خوب هواموداره

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
باور کن مسئله خاصی نیست کم کم عادت همو میشناسید میتونی قبل خواب دوستانه بگی اگه کاری نداری میخوابم ص ...

میدونین این موقع ها من میگم چطور دلش میاد بیدارم کنه و حتما دوستم نداری😢

ولی الان که براتون تعریف کردم حس میکنم زیادی بوسم🥲🙈

آخه در کنار اینا هر روز باید غذا بپزم و ...درسمو کی بخونم😭حس میکنم فقط همسرم داره خدمات میگیره و زن ...

خب خودت حرفو زدی فهمیدی ایراد کار کجاست میخواستم اهر خودت بگی.. 

ببین مسائل کاری یه طرف 

درسی یه طرف 

خونه داری یه طرف 

وقتی میری مدرسه باید درس بخونی استرس امتحان و جزوه نمیدونم سوالا باشی ؟!

بعد از یه طرفم استرس خونه رو داشته باشی غذام دیر نشه 

خونم کثیف نباشه نمیدونم شوهرم غر غر نکنه دعوا نگیره بحث نکنیم امشب مهمونی نمیتونم برم 

پس ببین یا زندگی یا مدرسه باید یکیو انتخواب کنی

اگه مدرسه علاقه داری برو ولی زندگیتو بچسب 

خب سنتونم خوبه ولی همسرت یجورایی همسن خودت میشه ۱ اشتباهی ک اول زندگیت کردی کسیو همدم و راز و محرم خ ...

آره عزیزم 

چون همسرم خوب بود میگفتم اشکالی نداره همسن بودن 

ولی الان شاید بعضی کارهاش عادی باشه به نظر من پخته نمیاد 

میدونین این موقع ها من میگم چطور دلش میاد بیدارم کنه و حتما دوستم نداری😢ولی الان که براتون تعریف کر ...

به نظر من شما از اون ادمایی هستی که حرف نمی زنی و می خوای خود طرف بفهمه. خب شاید اون متوجه نشه. حتی ناراحتیت از این مساله رو هم نفهمه. به نطرم باید خودت عادتهاتو بهش بگی. مثلا همون خواب که بیدارت نکنه. لیوان اب رو هم با قربون صدقه و اینکه خودتو حال بدتو یه مقدار با اغراق بگو ازش کمک بخواه. یه ذره صدا داشته باش خواهرم حرف بزن

آره عزیزم چون همسرم خوب بود میگفتم اشکالی نداره همسن بودن ولی الان شاید بعضی کارهاش عادی باشه به نظر ...

منو همسرم ۹سال تفاوت سنی داریم 

انقدر من کوچیکم ازش بابا صداش میکنم تو خونه. 

هرچیم باشه بالخره باید ۳سال یا ۵ سال تفاوت آدم داشته باشه 

خب خودت حرفو زدی فهمیدی ایراد کار کجاست میخواستم اهر خودت بگی.. ببین مسائل کاری یه طرف درسی یه طرف خ ...

دانشجوی دکتری هستم الان 

قبل ازدواج فکر نمی‌کردم جمع کردن همه ی اینا با هم سخت باشه😢