2777
2789
عنوان

روزهای بعد عروسی تون چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 57 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه در کنار اینا هر روز باید غذا بپزم و ...درسمو کی بخونم😭حس میکنم فقط همسرم داره خدمات میگیره و زن ...

جسارتا به نظر یکمی سست یا سوسولی خواهر من سی و یک سالشه یه بچه وابسته داره خونه داره میخونه برا استخدامی یه مدتم میخوند آزمون وکالت بده خیلی با ارادست همه چی با برنامه ریزی انجام میده 

به نظرم مسائل کوچیکو برا خودت بزرگ میکنی 

همسرتم سرکار میره دیگه شرایط مالی رو فراهم میکنه 

خب شما هم خونه رو مدیریت میکنی

غذا پختن خیلی وقت نمیبره راحت میتونی به درساتم برسی اگه انگیزه داشته باشی 

دوری از خانواده هم باعث دلزدگیت شده البته

آره عزیزم چون همسرم خوب بود میگفتم اشکالی نداره همسن بودن ولی الان شاید بعضی کارهاش عادی باشه به نظر ...

اینم یادت باشه دختر ۵سال از سنش بیشتر میفهمه ولی مرد عین بچه کوچیک میمونه حتی اگ ۱۰۰ سالش بشه !

مرد و باید با آرامی و محترمانه حرف بزنی با داد و دعوا و نمیدونم فحش و کتک زدن نمیتونی به دست بیاری یادت باشه 

به نظر من شما از اون ادمایی هستی که حرف نمی زنی و می خوای خود طرف بفهمه. خب شاید اون متوجه نشه. حتی ...

آره عزیزم دقیقا همینطورم که گفتین🥲

بعد میدونین یه علتی که از صحبت کردن فراریم مثلا می‌خوام دلخوری پیش نیاد 

اما همش میریزم تو خودم 

میدونین این موقع ها من میگم چطور دلش میاد بیدارم کنه و حتما دوستم نداری😢ولی الان که براتون تعریف کر ...

وای نه😂😂😂باور کن مغز مردا جور دیگه فکر و عمل میکنه اصلا ربطی به دوست داشتن نداره

آره عزیزم دقیقا همینطورم که گفتین🥲بعد میدونین یه علتی که از صحبت کردن فراریم مثلا می‌خوام دلخوری پی ...

نه قبلش بگو با روی باز هم بگو دلخوری پیش نمیاد

نه اینکه بعدش بگی اون سری که منو بیدار کردی از خواب پریدم ناراحت شدم. بگو من از خواب بپرم تمام روز کسلم و سردرد میشم. من خوابیدم منو بیدار نکن 

دو هفته بخاطر کمبود برق و... تعطیلن.خودم دانشجوی دکتری م و یه کار نیمه وقت دارماما فعلا از هر دو دور ...

پس شما هم داری خدمات می گیری دیگه. همین که داره سر کار می کیره و هزینه زندگی شما رو میده خدمات نیست؟

باور کن تو ۳۰ سالگی واسم خواستگار میومد می گفتن درامدت چقدره؟ چی داری چی نداری؟خودشون هم سرکار می رفتنا ولی انتظار داشتن منم اورده مالی براشون داشته باشم. اتفاقا همسرت مرد زندگیه

خب سنتونم خوبه ولی همسرت یجورایی همسن خودت میشه ۱ اشتباهی ک اول زندگیت کردی کسیو همدم و راز و محرم خ ...

خب باید همسر چند سال بزرگتر باشه؟

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

میدونین همسرم کلا اخلاقش خوبه ولی بعضی وقتا یه کاری می‌کنه دلم می‌شکنه مثلا یه روز صبح من زیاد حالم ...

دستوری نگو بهش

نیازت رو مطرح کن

محترمانه بگو عزیزم تشنمه یه لیوان آب می‌خوام

💙صدا کن مرا...