2777
2789
عنوان

بچه ها از دست دخترم عصبی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 65 پست

گلم

بچه شما همینطوریش بی تابی داره

در بدترین موقعیت تصمیم گرفتی از پوشک بگیریش

اصلا سن مناسبی نبوده!

۲ ساله

نه حرف بلده

نه استفاده از سرویس بهداشتی

اصلا سیستم اعصاب بدنش به حدی نرسیده که بتونه مثانه رو کنترل کنه

کی اموزش دادی

که الان از پوشک گرفتیش🩵🩵🩵🩵

یه بچه رشدش به این مرحله رسیده میتونه

یکی نرسیده

پوشک گرفتن بحث عادت نیست

بحث رشد بچه ست

توصیه میکنم

نه خودتو ازار بدی نه بچه رو🩵🩵🩵

اینطوری خودت عذاب نمیکشی

🔴 از ۲ سال و نیم اموزش شروع میشه

زودترم گرچه میتونی

ولی فقطططط آموزش

اموزش اموزش همین

اقدام به پوشک گرفتن اصلااااااا نداریم

فقط اخرش تشویق میکنیم جیشش رو اگر بتونه بگه

برچسب هدیه میگیره به عنوان جاییزه

همین !!

۳ به بعد تایم اقدامه

مگر قبلش بچه بتونه بگه جیش دارم و کنترلش دستش باشه

🔴🔴🔴 دکترای اطفال ک برای بچه های الان میگن ۴ سالگی

ولی روانشناسی همون تایم ۳ به بعد رو میگه برای اقدام

قبلش اموزش خالص

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

این عذاب وجدانت طبیعیه 

اما درمورد خوابش بگم که شما زمانی بچه رو میخوای بخوابونی که خوابش نمیاد پس بهونه میگیره  اگر بچه خوابش بگیره یه رب نشده میخوابه 

درمورد جیش هم منم بچمو ۲سال و ۲ ماه بود میخواستم از جیش بگیرم ۳ روز تلاش کردم اصلا نشد بیخیالش شدم 

اما ۲ سال و ۶ ماهگی دو سه روزه جیششو نصفه و‌نیمه گفت منم ادامه دادم سر دو هفته کامل گفت دیگه 

اما هنوز شبا نمیگه و خودم و شوهرم توخواب میبریمش دستشویی

صبوری کن درست میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصاا اینا برام مهم نیست ،میگم چرا بچه های الان اینقدر نق میزنن قدیما کی اینقدر بها میداده ؟یعنی ماها ...

وای کولیک

الان اکثرا کولیک دارن

قدیم کولیک نبود بخدا

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
خداروشکر کن دستت تو جیب خودته اگه به مامانتم کمک کنی کسی سوال جوابت نمیکنه تنت سلامت باشه انشااللهخا ...

دنبال کار هستی؟

میتونی با مغازه دار ها صحبت کنی اجناسشون رو توی دیوار آگهی کنی و با ی سود خیلی خیلی کم بفروشی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
قدیما کتک میخوردن. حتی من فکر میکنم من و شما نسبت به مادرای الانم صبورتریم. خیلی تو پارک و بیرون دید ...

خوب همین ووومیگم ،چرا؟؟این همه روانشماسا میگن بهشون چیری نگین،بدتر شدن والا،قدیمی ها انگار بهتر بود خود بچه حتی حساب میبرد بهتر تربیت میشد

شورت آموزشی واسش بگیر

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

دنبال کار هستی؟میتونی با مغازه دار ها صحبت کنی اجناسشون رو توی دیوار آگهی کنی و با ی سود خیلی خیلی ک ...

خیلی دوست دارم کار کنم ولی شرایطم مهیا نیس مثلا دخترم از امسال میره مدرسه از خانوادمم دورم نمیتونم بگم مواظب بچه باشن نزدیکم بودم بازم نمیتونستم ازشون کمک بخوام چون مشکلاتشون زیاده شنیدم ادمین شدن درامد زیادی داره ولی من هیچی ازش بلد نیستم

پسرم یکسال و ده ماهشه، یکسال و ده ماهه شبها نخوابیدم اصلا این بچه انقدر مقاومت میکنه که فقط نخوابه  زار میزنه   غر میزنه فرار میکنه. بدو بدو،   دکتر برد م  دارو خواب داد اصلا تاثیری  نداشت اگر بریم صحرا  پارک  خسته بشه از بس شیطونه و راه میره سه نفری دنبالشیم بدو بدو  جنازمون میندازه،  دیگه برگشتنی  تو ماشین میخوابه تا ساعت سه شب خدا شاهده ساعت سه بیدار میشه.  سرحال  جیغ دست هورا بدو بدو   گشنش میشه باید  غذا گرم کنم اصلا انگار خونمون نه صبحه،  دقیق یکسال و ده ماهه این مدلیه، گفتن چلش بگذره درست میشه،  ختنش کنی درست میشه شیش ماهش بشه درست میشه دندون در بیاره درست میشه  یکسالش بشه درست میشه و...... و من عادت کردم کنار اومدم باهاش   چون هر روشی بگین انجام دادم خوابش درست بشه ولی نشد الانم بیداره ساعت2/15  

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
خوب همین ووومیگم ،چرا؟؟این همه روانشماسا میگن بهشون چیری نگین،بدتر شدن والا،قدیمی ها انگار بهتر بود ...

من لیسانس علوم تربیتی دارم ولی نمیتونم دانسته هام را در مورد بچه خودم به کار بگیرم. در مورد خودم میگم من به توصیه های مشاوره ها عمل نمیکنم چون به شدت به بچم وابسته و دلبسته ام و دوست دارم هرکاری میخواد براش انجام بدم به خاطر همین لوس شده. 

مشاور میگه دعواش نکن ولی باهاش در مورد رفتارای بدش صحبت کن اما من خودم نمیتونم. 

نباید تن به خواسته های غیر منطقی بچه ها داد. 

اصلا ناراخت نباش،والا بخدا،مادره دیگه کم میارع،اقا زمان قدیم نیس طرف ۶ تا بزرگ میکرد بخدا سخته بچه د ...

والا زمون قدیم ۶ تا بچه تو یه آپارتمان پنجاه متری اسیر نبودن 

من یادمه بچه بودیم پا میشدیم از خب پیش بچه های همسایه و تو حیاط و اینا بازی میکردیم تا ناهار 

بعدم بازی میکزدیم تا شام 

زنای قدیمم اگر مثه الان ما بچه ها چسییده بودن بهشون تو یه آپارتمان ک برق و آبتم نصف روز میره والا عمرا بیشتر یکی میوردن