2777
2789
عنوان

کسی این کاربره رو یادش میاد

89 بازدید | 9 پست

همون دختره  اسم کاربریشم دقیق یادم نمیاد.فک کنم چشم ابیم یا ی همچین چیزی پروفایلشم ی چشم ابی بود. خودشم چشاش ابی بود ترک بود فک کنم میگفت مامانم مسیحیه  ی رگش انگار گفته بود روسع و تاپیکاش عجیب غریب بود. انگار مشکل داشت چند ماهی تیمارستان بستری بود  اسکیزوفرنی هم داشت یادم نمیاد فک کنم تو غذای خواهرش سم ریخته بود گفت عروسی دعوتم نکرده. نیستش دیگه.

وااای کاربریشو یادم نمیاد چقدر مجبور شدم توضبح بدم😀

کاربر سال ۹۹ هستم.!

همونی که میگفت مامان بابام بزور تیمارستان بستریم میکنن؟

منم یادم نمیاد😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونی که میگفت مامان بابام بزور تیمارستان بستریم میکنن؟منم یادم نمیاد😂

وای اره هموننن خیلی وقته دیدم تو سایت نیست واقعا حرفاش واسم عجیب بود هنوزم ک هنوزه عجیبه واسم

کاربر سال ۹۹ هستم.!

حس میکنم یه نوجوون توهمی بود

دقیقا یه پیج شبیهش رو یه مدت توی اینستاگرام میدیدم که زیر پست ها کامنت میذاره.

اونم به انگلیسی میگفت ایرانیا اکثرا چشم آبین، یه رگم فلانه و...

اگه چشمت روشن نیست عربی🤣

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

وای اره هموننن خیلی وقته دیدم تو سایت نیست واقعا حرفاش واسم عجیب بود

مهتاب عاشق گوگولی .اتفاقا ساعتی پیش دوباره تاپیک زده .البته که عکسشو فرستاد اصلا چشم زنگی نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

مهتاب عاشق گوگولی .اتفاقا ساعتی پیش دوباره تاپیک زده .البته که عکسشو فرستاد اصلا چشم زنگی نیست

تو مطمئنی همونه؟ اخه اون عکس فرستاده بود چند بار رنگی بود موهاشم روشنن فک نکنم اون باشع بعد اون همه تاپیکاش عجیب غریب بود

کاربر سال ۹۹ هستم.!

حس میکنم یه نوجوون توهمی بوددقیقا یه پیج شبیهش رو یه مدت توی اینستاگرام میدیدم که زیر پست ها کامنت م ...

فک میکردم هیچکس یادش نیست همیشه هم ب رنگ چشماش مینازید و چشم تیره هارو زشت میدونست شخصیتش  خشن بود

منم احساس میکنم تاپیکاش دروغ بود اخه مگه میشع انقدررر عجیب 

کاربر سال ۹۹ هستم.!