2777
2789
عنوان

بچه ها از دست دخترم عصبی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 65 پست
دختر من ٣ سال و ٨ ماهشه. پوستم را کنده یعنی. گاهی خیلی کم سرش یه دادکوچیک میکشم ولی بعد عذاب وجدان م ...

نمیدونم چطور اینقدر از کوره در رفتم،دختر شما رفتارش چطوریه،چرا بچه ها اینطوری شدن ،قدیما این شکلی نبود با اینکه کتک میخوردن 

عزیزم منم فامیلم سه تا بچه پشت سرهم داره ک دوتاش دوقلو عستن،کارمندهم هس،بچه هاش ب قدری ارومن ک انگار ...

من هم میگم بچه ی منم اذیت میکنن و هنوزم نخوابیده

نگفتم ک آرومن

منظورم اینه بجز صبوری باید چکار کنیم؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم میگم بچه ی منم اذیت میکنن و هنوزم نخوابیدهنگفتم ک آرومنمنظورم اینه بجز صبوری باید چکار کنیم؟

دیگه گاهی یه سری مادرا محبورن داد بزنن سر بچه هاشون،هر دوشون مقصر نیستن

عزیزم میشه بپرسم شغلت چیه؟بچه رو پیش کی میزاری میری؟ شما که شاغلی دعا کن منم بتونم مستقل شم برم سرکا ...

ان شاالله

ان شاالله

پوستم کنده شده بخدا با بچه

شغل دولتی دارم

شیفتی هستم

حدودا دوازده ساعت بچه رو نمیبینم

مامانم نگه میداره ک اون بنده خداهم حالو روز مناسبی نداره

تو توی دو سالگی چ قابلیت هایی داشتی؟عقلت چقدر تکامل یافته بود ک از بچه دوساله خودت این توقع ها رو دا ...

پیش خودم میگم قدیما این همه مادرا چادچوب میزاشتن مثه سگ میتدسیدیم اذییت نمیکردیم شاید پاها خیلی داریم شُل میگییریم ،بخدا معده درد شدم از اعصاب

بچه من پنج سالشه 

یکیشم هشت ماهه

بخدا بگم باورت نمیشه 

من از ساعت ده این دوتا رو دارم میخوابونم نمیدونم به چی قسم بخورم ساعت چهار پنج میخوابن

خیلیییی زود بخوابن سه

یعنی من و همسرم از ده مچل دوتا بچه ایم😅😅😂

مامان دوتا گل پسر

پسرم 6 سالشه، پروسه خابش همینه، هی میره آب میاره، الکی میگه جیش دارم، هی میره یه سر به سالن میزنه، ...

پسر من گاهی میگه مامان تب دارم الکی دیگه هیچ بهونه آب نداره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
پیش خودم میگم قدیما این همه مادرا چادچوب میزاشتن مثه سگ میتدسیدیم اذییت نمیکردیم شاید پاها خیلی داری ...

میگذره

قرار نیست همیشه نق بزنه و فرش رو نجس کنه

نمیدونم چطور اینقدر از کوره در رفتم،دختر شما رفتارش چطوریه،چرا بچه ها اینطوری شدن ،قدیما این شکلی نب ...

قدیما کتک میخوردن. حتی من فکر میکنم من و شما نسبت به مادرای الانم صبورتریم. خیلی تو پارک و بیرون دیدم چقدر بچه ها را زود دعوا میکنند. 

بچه من همین امشب که میخواسته بخوابه ۴ بار گفته برو برام آب بیار. بعد یه قلوپ میخوره میگه باید سر لیوان پر باشه برو دوباره آبش کن. منم به خاطر اینکه بخوابه هرکاری بگه میکنم که بهونه دستش ندم تا بخوابه. صبح که بیدار میشه تا یک ساعت به همه چی گیر میده و جیغ میکشه، صبحونه نمیخوره، دست و صورتش را به زور میذاره بشورمو.... 

میگذرهقرار نیست همیشه نق بزنه و فرش رو نجس کنه

اصاا اینا برام مهم نیست ،میگم چرا بچه های الان اینقدر نق میزنن قدیما کی اینقدر بها میداده ؟یعنی ماها این شکلی بودیم بچگی؟؟

ان شااللهان شااللهپوستم کنده شده بخدا با بچهشغل دولتی دارمشیفتی هستمحدودا دوازده ساعت بچه رو نمیبینم ...

خداروشکر کن دستت تو جیب خودته اگه به مامانتم کمک کنی کسی سوال جوابت نمیکنه تنت سلامت باشه انشاالله

خانواده من پر از مشکلاتن یا ازم شارژ میخوان یا قرض میخوان منم غرورم خورد میکنم به شوهرم میگم با کلی منت که بهش حق میدم خانوادم هیچ خیری برام ندارن فقط شر میرسونن