2777
2789
عنوان

بچه ها از دست دخترم عصبی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 65 پست
پسر من گاهی میگه مامان تب دارم الکی دیگه هیچ بهونه آب نداره

وای پسرمنم میگه جیش کردم روشویی، برم بپرسم ببینم بابا آب گرفته اونجا یا نه 🤣🤣🤣 یعنی هیچ کلکی نمونده که نزده باشه، یا میره سریخجال میگه گلوم درد میکنه میخام شربت بخورم 🥴🥴😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تصمیم درستیهمن هرکی بهم میگه دومی بیار دوست دارم بهش فحاشی کنم

همه بچه ها مثل هم نیستن  من دخترم انقدر بیدار نمیشد بردمش دکتر گفتم  بیدار نمیشع شیر بخوره میترسیدم قندش بیفته در عوض پسرم تو کاامنت قبلی گفتم مدلشو

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

شاید فکر کنی بی منطق و بیسوادم ،ولی مهندسم و از یهدحانواده فوق العاده تحصیل کرده میام ،بخدا یه وقتا فکر میکنم تربیت الان ماها اشتباهه،باید شیوه مادرامونو پیش بگیریم ،کتک بزنیم محدود کنیم تحقیر کنیم به خواسته ها تن ندیم 

خب شما یه روز نزار بخوابه شب خودش خسته س میخابه

گلم هر روشی روش امتحان کردم روزم ساعت خوابیش کمه وقتیم خوابش بیاد  هر کاریش کنم بیدار نمیشه و بیدار نمیمونه ار جایی هر مکانی دراز میکشه میخوابه، فکر کن مادر شوهرمم حرف شما رو زد بهم گفت میبرمش پارک تا روز نخوابه  گفت وسط پارک کنار حوض دراز کشیده خوابش برده بنده خدا دیس کمرم داره گفت  مردم تا اوردمش خونه، گفت چی میکشی از دستش   هرکاری کردم نخوابه نشد

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
گلمبچه شما همینطوریش بی تابی دارهدر بدترین موقعیت تصمیم گرفتی از پوشک بگیریشاصلا سن مناسبی نبوده!۲ س ...

وااای خانمی چقدررر قشنگ نوشتی و راهنمایی کردی 

بچه های من هر دوتاشون دیر صحبت کردن رو شروع کردن البته الان دخترم رو از ۱۸ ماهگی شروع کردم گفتار درمان میبرم ولی زمان پسرم چون کرونا هم بود نبردم تا ۳ سالگی که دیگه شروع مرد اما در مورد از پوشک گرفتن خواستم بگم که منم پسرمو دقیقن از ۲.۵ سالگی اموزش دادم و حدودا ۳ گرفتم و خدارو شکرررر هم فشاری به من و خودش نیومد هم ارور نداد کلا برای دخترمم همینو در نظر دارم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

عزیزم همه بچه کوچیک دارا دغدغه دارن با خواب بچه ها. منم ۶سال و ۳ ساله ان . دخترم کلمه جیش به زبونش نمیاد و براش آهنگ مخصوص گذاشتم که با آهنگ بره . آهنگم دیر زنگ بخوره به خودش زحمت نمیده بگه در صورتی که خیلی زبون دار و زبون بازه و زرنگه 

جفتشونم مقاوم به خوابن حسااابی من هر شب باید حداقل ۳ تا قصه و ۲ تا لالایی بخونم براشون . شده تا ۷ تا قصه هم خوندم اونم طولانی که وسطش چرت میزنم و بیدارم میکنن یا یهو به خودم میام که دارم چرت و پرت میگم . تازه باردارم هستم . واقعا آدم کلافه میشه 

الحمدلله رب العالمین 
شاید فکر کنی بی منطق و بیسوادم ،ولی مهندسم و از یهدحانواده فوق العاده تحصیل کرده میام ،بخدا یه وقتا ...

این حرفمو همیشه یادت باشه تا انشالله بچت بزرگ شد بگو این کاربر راس گفت،  الان بهشتته  بچه هر چی بزرگتر میشه  درد سرش و اذیت هاش بیشتره  و سن بلوغشون بدترین دوره بچه داریه اصلا نمیدونی چکار کنی چجور رفتار کنی تا بگی یک بالا دو میگن خودمو میکشم 

همه بچه ها مثل هم نیستن من دخترم انقدر بیدار نمیشد بردمش دکتر گفتم بیدار نمیشع شیر بخوره میترسیدم ...

بچه من خیلی شیطون نبود ولی کلا از مسوولیت از اینده میترسم ادم یکی با کیفیت بزرگ کنه خوبه یا دوتا رو با کمیت؟

من بچه زیاد دوست ندارم خیلیا بچه دوست دارن با شرایطی که مساعد نیست سه چهارتا میارن خیلیام شرایطشو دارن اما دوست ندارن بیارن زمان قدیم بچه ها کم توقع بودن کلی بازی میکردن الان توقع بالا رفته کلی اسباب بازی و گوشی و امکانات در اختیارشونه بازم طلبکارن تا صبح بشینی میشینن انگار خفاش شبن

دختر من از ساعت ۱۲ باهاش بازی کردم قصه خوندم تازه الان خوابش برده

وااای خانمی چقدررر قشنگ نوشتی و راهنمایی کردی بچه های من هر دوتاشون دیر صحبت کردن رو شروع کردن البته ...

فداتشم عزیزم 🩵🩵🩵

روندش اخه دقیقا همینه

و شما هم خیلی قشنگ و درست اجرا کردی

برا همین اصلا اذیت نشدی

یسری زود شروع میکنن

و خیلیام موفق نمیشن

همون باعث خاطره بد و ترس میشه برا بچه

دیگ مصیبته

به راحتی نمیشه گرفتتش از پوشک

چون بچه تا سن ۳ سالگی

خیلی درکی از مدفوعش نداره

میترسه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

گلمبچه شما همینطوریش بی تابی دارهدر بدترین موقعیت تصمیم گرفتی از پوشک بگیریشاصلا سن مناسبی نبوده!۲ س ...

میشه لطفا از شیر گرفتن هم میدونید بهم بگید من هنوز نتونستم از شیر بگیرم 😢😢😢

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

صبح زود بیدارش کن.اگه تک فرزند هست ،با هم برید قدم بزنید .بر بری بگیرید بیایید صبحونه بخورید.

تو خونه از بچه کار بکش.یه جارو دستی بده دستش ،بگو کمک کنه.

تلویزیون و گوشی رو برا خودت و بچه حذف کن.

شب کتاب بخون گاهی دو سه بار یک داستان رو میخونیم.قبل خواب و قبل از بچه حتما ببر دستشویی و بعد داستان.

عادت‌هایی مثل آب خوردن و فلان یکم دیر فراموش میشن.قمقمه آب بزار کنار تخت.

تا شش سالگی بی اختیاری رو عادی بگیر.دختر من دو ماهه وارد چهار سالگی شده.گاهی پیش میاد.در حالی که تو هفت ماهگی کامل از پوشک گرفتم.

سعی کن استراحت کنی ولی در عوض بچه رو خسته کن.با خمیر بازی،کار خونه .....

عصبی شدی از بچه دور شو.برو حیاط ،توی حموم ،بالکن.بزار جیغ بزنه 

برگرد.

سخته ولی میشه از مادر بودن لذت برد حتی تو سه سالگی و شش سالگی دیووانه کننده

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
خوب همین ووومیگم ،چرا؟؟این همه روانشماسا میگن بهشون چیری نگین،بدتر شدن والا،قدیمی ها انگار بهتر بود ...

چون قدیم تنبیه میشدیم 

میدونستیم در ازای کار بد حتما تنبیه میشیم بنابراین انجام نمیدادیم 

بچه های الان باهوشن میدونن تنبیه نمیشن برا همین ب کاراشون ادامه میدن 

من بچه هام سه سالشونه دیگه سعی میکنم بهشون قول و وعده الکی ندم چون اگر دو بار بهشون وعده الکی بدم میفهمن و دیگه رو حرفم حساب نمیکشن

در باره خاب هم بچه های منم همینحورن تا دیدن همه مبخان بخابن سریع پا میشن میگن جیش . میای بخابی میگه آب . بعد میگه عروسکم بعد میگه توپ فلان اسباب بازیم ک حالا من و شوهرم باید بریم تو کلی خرت و پرت بگردیم تا چیزی ک میخاد رو پیدا کنیم اونم دو تا چون اون قلش هم حتما چیزی ک دست خاهرشه رو میخاد 

من موقع خاب اصلاااا بهشون رو نمیدم اما همسرم ک باشه خیلی رو پیدا میکنن بهونه مبگیرن 

از من بیشتر حساب میبرن