2777
2789
عنوان

بچه ها از دست دخترم عصبی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 65 پست
منم دقیقا همینمینی کسی بهم بگه بچه با لگد دوس دارم بکوبم تو دهنش دندوناشو خورد کنم

والا بخدا مگه ادم چقد زنده اس هی بچه بزرگ کنیم خودمون کی میخوایم زندگی کنیم

ما ۳ تا جاری هستیم یکی یه پسر داره من و یکی دیگه از جاریام یه دختر داریم مادرشوهرم هرجا میره زیارت یا پیش هرکی میشینه میگه از خدا خواستم شما هم پسر بیارین جفتتون جور شه ولی برا اونی که پسر داره دعا نمیکنه که خدا بهش دختر بده جفتش جور شه!!دوست دارم از وسط نصفش کنم به شوهرم گفتم اخه تاج و تختت بی وارث میمونه مادرت نگرانه داماد صاحب ملک و املاکت بشه ادم چقد گستاخ آخه من یه تار موی دخترم به صد تا پسر نمیدم هی حرف مفت میزنن

این حرفمو همیشه یادت باشه تا انشالله بچت بزرگ شد بگو این کاربر راس گفت، الان بهشتته بچه هر چی بزرگ ...

😭😭😭 از اون روزا میتررررسم 

الان تو برزخم با دوتا بچه ۲ و ۷ ساله ولی بخدا که منم از نوجونیشون خیلی خیلی میتررررسم از بس دور و برم دیدم بچه های نوجونشون ….. پتاه بر خدا

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭 از اون روزا میتررررسم الان تو برزخم با دوتا بچه ۲ و ۷ ساله ولی بخدا که منم از نوجونیشون خیلی ...

انشالله سلامت و عاقبت بخیر بشن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
خیلی دوست دارم کار کنم ولی شرایطم مهیا نیس مثلا دخترم از امسال میره مدرسه از خانوادمم دورم نمیتونم ب ...

بهترین کار فروش توی برنامه دیواره

با مغازه دار های محله صحبت کن لباس ها یا لوازم ارایشی هاشونو توی دیوار بفروش و ی درصدی خیلی کم برای خودت بردار

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸