2777
2789

عمه ام از مسافرت برمیگشته که دیده کلیدش گم شده ( گم نشده میگه تو ماشینه ولی ماشین شلوغه و ما نمیتونیم پیدا کنیم ) زنگ زدن به بابام ، بابام هم کلی اصرار کرد و قسم خورد که امشب بیاید خونه ما استراحت کنید فردا برید خونه تون. 

همین الان رسیدن ! سه تا پسربچه دارن که مثل اینکه از عصر خوابیدن و الان بیدار شدن و دیگه خوابشون نمیبره   

مامانمم با بابام دعوا کرده رفته تو اتاق خوابیده عمم و شوهر عمم هم خستن میخوان بخوابم بابام هم میخوابه و من میمونم و این بچه هااااااا . 

از بابام حرصم گرقته که مهمون دعوت کرده این وقت شب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراغا که خاموش بشه میخوابن.

دل بابات رو‌ نشکنین

یه امشبه دیگه

من عمه‌ام تازه فوت کرده. جوون بود خیلی حیف بود خیلی مهربون بود. خدا عمه‌ات رو‌حفظ کنه یه شب که‌چیزی نیست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چه اشکالی داره عمت هست سخت نگیر یه شب هست بچها رو بگو دراز بکشن شاید دوباره خوابیدن .یا بگو آروم باش ...

سنشون کم نیسن ۱۲ و ۹ و ۵ ساله هستن ولی ما خانوادگی دیر به تکامل می‌رسیم . سه تاشون مثل بچه های ۵_۶ساله رفتار میکنن 

چه اشکالی داره عمت هست سخت نگیر یه شب هست بچها رو بگو دراز بکشن شاید دوباره خوابیدن .یا بگو آروم باش ...

من عمم رو دوست دارم . مامانم ، نامادری منه با اینکه خیلی ساله باهم زندگی میکنیم ولی هیچ محبتی بهم نداشته . اگر خیلی کمبود محبت ندارم چون عمم همه رو جبران کرده 

از بابام ناراحتم که بدون دلیل مهمون دعوت میکنه 

سنشون کم نیسن ۱۲ و ۹ و ۵ ساله هستن ولی ما خانوادگی دیر به تکامل می‌رسیم . سه تاشون مثل بچه های ۵_۶سا ...

فدای سرت بخاطر بابات .کار مامانت هم اشتباه بود 

حالا درازشون

کن شاید خوابیدن 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
من عمم رو دوست دارم . مامانم ، نامادری منه با اینکه خیلی ساله باهم زندگی میکنیم ولی هیچ محبتی بهم ند ...

اها پس نامادری هست ک اخم تخم کرده 

دست عمت هم درد نکنه 

خب نمیشد ک بابات تعارف نکنه کجا میرفتن بنده خداها ک

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤