2777
2789
عنوان

استادم بهم گفت خوشگل تر شدی

958 بازدید | 25 پست

امروز رفته بودم جایی اتفاقی استاد سابقمو دیدم ( آشنای شوهرمم هست)بهم گفت خوشگل بودی خوشگل تر شدی منم گفتم ممنونم ولی حس بدی گرفتم ازش 

حسن طبیعیه بنظرتون

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بدم اومد

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

عییی

چه هول و بی شخصیت حست کاملا طبیعیه مرتیکه بی نزاکت

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

من یه استاد خیلی ثروتمند دارم بعد از مدت ها یه قرار کاری باهم گذاشتیم بهم گفت نتونستم جلوی خودم و بگیرم خیلی زیباتر از قبل شدی 

کاملا متوجه م روم کراشه  

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

منم استادم بعد یه ترم منو دید اصلا نشناخت بعد که اسممو گفتم گفت چقدر تغییر کردی حالا موندم زشت شده بودم یا خوشگل 😐😑گفت فکر کنم چاق ترشدی 😑

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من یه استاد خیلی ثروتمند دارم بعد از مدت ها یه قرار کاری باهم گذاشتیم بهم گفت نتونستم جلوی خودم و بگ ...

خیلی به نظرم موجه میومد اتفاقا جایگاه علمی و مالی خوبیم داره باورم نمیشد اینطور بگه استاد شما مجردن؟

منم استادم بعد یه ترم منو دید اصلا نشناخت بعد که اسممو گفتم گفت چقدر تغییر کردی حالا موندم زشت شده ب ...

😂😂😂