2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 128537 بازدید | 517 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور نمیکنم!!احساس میکنم گذاشتیمون سرکار!!چطور دستپختش زبانزد بود بعد الان افتضاح شده!!چطور قبلا خسی ...

عزیزم مگه مثلا شما به من جایزه میدین که بیام بزارمتون سر کار ؟!!!

وقتی بعد یه مدتی خسیس میشی دلت نیاد چیزی تو غذا بریزی حوصله به خرج ندی دست پختت افتضاح میشه انقدر عجیبه برات؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

میگی آشپزی زبان زد هست اما خسیسع چجوری آشپز زبان زد زرشک و کشمش رو میسورونه و‌میریزه رو غذا

عزیزم قشنگ بخون متن رو 

گفتم قبلا!!!!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین دختر وقتی میای از مادرت اینجا می نویسی به یکی مثل این مجوز میدی که درباره مادرت اینجوری صحبت کن ...

بدبختی که از شما و نگرشت میباره. 

یه زن خونه دار اگه تنبل و بی هنر. مهمون دعوت نکنه. 

یه زن وظیفشه خونه داری بلد باشه. همونطور که مرد وظیفشه کارای فنی خونه رو بلد باشه.  پس اگه بلد نیستن لاقل آبروریزی نکنن.  چقدر توهین به اون مهمونا شده. تا چند روز اعصابشون خورد بوده. 

من جاهل تو عاقل .  که طرفدار تنبلی و بی عرضگی هستی. 

ببخشید ولی خیلی بدبختی که مادر خودتو حالا یا پنهون یا آشکار و رودررو زیر سؤال می بری به خاطر مردم. ی ...

شما ازونایی که فکر میکنی پدر مادر رو باید پرستید  و هر استباهی کردن هیچی نباید گفت نه عزیز جان  به فرموده خدا همون طور که عاق والدین داریم عاق فرزند هم داریم و والدین  و فرزند هر دو گردن هم حق دارن. هر عضو خانواده هر ایرادی دارن اعضای خانواده باید گوش زد کنه. 

استارتر میگه باباش ناراحتی معده گرفته .  آدم خوش اشتهایی ولی مادر بنده خدا اهمیت نمیده . فردا عروس و داماد وارد این خانواده میشن.خیلی زشته که غذای خام و بی طعم جلوشون گذاشتع بشه. ۵۰ درصد زندگی آدمها صرف خورد و خوراک میشه.

تعصب بیجا نداسته باشین. و لطفا ازین پدر مادرای انتقاد ناپذیر و پر توقع نباشین.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
شما ازونایی که فکر میکنی پدر مادر رو باید پرستید و هر استباهی کردن هیچی نباید گفت نه عزیز جان به ف ...

اتفاقا خدا تو قران گفته حتی یه اُف هم به پدر ومادر نگین 

حتی اگه بد باشن و اشتباه بگن باید با زبون خوش و به نرمی بگی

اسی تو یه تاپیک گفته بود خانوادش اعتیاد دارن تو چند صفحه آخر یه نفر مدام همه رو تگ کرده گفته پدر و مادر اسی معتادن از معتاد چه توقعی هست

دوستان می‌بیند نقطه ضعف دادن دست غریبه ها چه اثری داره؟ می‌بینید اعتماد کردن و گفتن یه سری چیزا به این آدما که خودخواهن چه نتیجه ای داره؟

آدمای زیادی رو شریک درداتون نکنید 

همون چند نفر دورتون کافین

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
طفلک پدرو مادر هر دو معتاد خدا بهت کمک کنه

عجب آدمی هستی

هیچوقت باآبروی کسی بازی نکن چه مجازی چه واقعی 

چون یکروز دقیقا همین بلا سرت میاد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺