2777
2789
عنوان

استادم بهم گفت خوشگل تر شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ترس به شوهرم نگفتم نمیدونم چه ریکشنی نشون میده

کار خوبی کردی نگو شر میشه ارزش نداره

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

خب باز این خوبه که لااقل متاهل نیست شاید قصد ازدواج داره

نداره سبک زندگی خاصی داره و میدونه که من تو رابطه م پیش نیومده بود انقدر رک تعریف و تمجید کنه ولی حس ميکنم بابت حرفاش پشیمون شده چونکه چند ماهیه ازش بی‌خبرم 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
کار خوبی کردی نگو شر میشه ارزش نداره

با اینکه تقصیر من نبود ولی یجورایی عذاب وجدان دارم چند بار خواستم بهش بگم ولی نتونستم دیگه منصرف شدم آخه اشناش هم هست دیگه بدتره گفتنش 

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

نداره سبک زندگی خاصی داره و میدونه که من تو رابطه م پیش نیومده بود انقدر رک تعریف و تمجید کنه ولی حس ...

آهان کلا زندگی با استاد دانشگاه سخته بنظرم مخصوصا اگه آدم حساسی باشی

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

با اینکه تقصیر من نبود ولی یجورایی عذاب وجدان دارم چند بار خواستم بهش بگم ولی نتونستم دیگه منصرف شدم ...

عذاب وجدان چی عزیزم اون چرت و پرت گفته فراموشش کن و ازین به بعد سعی کن خیلی سرد و رسمی و فقط در صورت اضطرار باهاش هم کلام بشی همین

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕