الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕
خب باز این خوبه که لااقل متاهل نیست شاید قصد ازدواج داره
نداره سبک زندگی خاصی داره و میدونه که من تو رابطه م پیش نیومده بود انقدر رک تعریف و تمجید کنه ولی حس ميکنم بابت حرفاش پشیمون شده چونکه چند ماهیه ازش بیخبرم
با اینکه تقصیر من نبود ولی یجورایی عذاب وجدان دارم چند بار خواستم بهش بگم ولی نتونستم دیگه منصرف شدم ...
عذاب وجدان چی عزیزم اون چرت و پرت گفته فراموشش کن و ازین به بعد سعی کن خیلی سرد و رسمی و فقط در صورت اضطرار باهاش هم کلام بشی همین
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕