2777
2789
عنوان

نمونه ی بارز دختر پیکمی دخترعموم

180 بازدید | 14 پست

جلو پسرعمم برگشته به من میگه من برعکس تو که سالی یه بار میری حموم هر روز میرم حموم (حالا علت اینه من یه سری که همه شهرستان بودیم آب جوش آبگرمکن به مقدار خیلی زیاد ریخت روی پاهام و شکمم نتونستم موهامو بشورم و موهام بعد سه روز فوق العاده چرب شده بود ، بدنمو شستم اومدم بیرون )

جلو پسری که ازم خوشش میاد و من بهش حسی ندارم برگشت بهم گفت حالا فکر کردی خیلی خوشگلی😂

دونگشو زورش میاد بده جلو جمع برگشت بهم گفت خسیسی 

و دائم در حال تعریف از خود 😐😂

الهی شکر دختر عموم مفقود الاثره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوری از آدم سمی🫴

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
فامیل جماعت دشمنه دشمن 😂

روپسر عمت کراشه حتما

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

پیکمیه‌ چقدباهاش حرف نزن‌ایگنور ش کن

انگار با کش بستنش بهم لامصبو ، بعد به خاطر کار عموم و بابام خونه عموم شبا مهمون میره ، اینا تقریبا هفته ای دو بارو خونمونن

انگار با کش بستنش بهم لامصبو ، بعد به خاطر کار عموم و بابام خونه عموم شبا مهمون میره ، اینا تقریبا ه ...

کمتر باهاش صمیمی باش

جیک‌ و پوک‌ تو بهش نگو 

تحویل نگیر‌ش تا اینطوری زبون‌ درازی نکنه

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

با زبون بی زبونی بهم گفته اینو

ولی ببخشید خیلی بی شخصیته ک میخواد تصویر تورو بد جلوه بده ک خودشو بندازه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

ولی ببخشید خیلی بی شخصیته ک میخواد تصویر تورو بد جلوه بده ک خودشو بندازه

دست خودش نیست ، کلن عموم و زنعمومم همین اخلاقو دارن ، همیشه با سرکوب بقیه میخوان خودشونو بالا ببرن

دست خودش نیست ، کلن عموم و زنعمومم همین اخلاقو دارن ، همیشه با سرکوب بقیه میخوان خودشونو بالا ببرن

اوه بیخیال ..منکه خط زدمشون فامیلامون رو