2777
2789
عنوان

ژل شستشوی بانوان(عفونت واژن)

207 بازدید | 45 پست

من داخل بدنم عفونت داره

خودم بدون تجویز دکتر رفتم ژل شستشوی بانوان گرفتم استفاده کنم روزی یکبار

بنظرتون بدتر میشه عفونتم؟یا اشکالی نداره استفاده کنم؟

ژل شستشو برای محیط بیرونی اون قسمته. اصلا نباید مستقیم به واژن بزنی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بد نیست ژل شستشو ولی وقتی عفونت داری هم باید پروبیوتیک زنان استفاده کنی هم پزشک درمان کنه انتی بیوتیک و شیاف و دارو و پماد بده

اگه خیلی طولانی شده مشکلت باید بری متخصص عفونی 

ژل بانوان ضد قارچ بگیر بعدم داروهاتو استفاده کن اول 

بعضی دکترا حین مصرف دارو میگن با هیچ شوینده ای نباید واژنو بشوری دکتر من اینجوری گفت بهم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

منم ب محیط بیرونی زدم

اصلا از اول باید میزدی

نه لزوما برای عفونتت

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نه هیچ ضرری نداره و اتفاقا عفونت رو هم درمان میکنه.

ژل شست و شوی لافارر بهترینه.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بد نیست ژل شستشو ولی وقتی عفونت داری هم باید پروبیوتیک زنان استفاده کنی هم پزشک درمان کنه انتی بیوتی ...

رفتم دکتر زنان حدود یک ماهه دارو مصرف میکنم بهتر شده یادم رفت ب دکتر بگم برام ژل بنویسه خودم رفتم خریدم

بنظرتون اشتباهه؟

محیز بیرونی یعنی اونجا که مثل رنگ پوسته یا زیرش

رنگ پوست

خارش و حساسیت میاره اگه زیرش زده شه