2777
2789
راس میگه اصلا تو سه هفته مشخص نمیشه که.تاریخ پریود بعدیت هنوز نرسیده

عزیزم  این ماه که دیگه پریود نمیشم بخوان از این ماه حساب کنن

فک کنم اخرین بار که ادم پری میشه از اخرین روز همون پری بارداریو محاسبه میکنن اگه اشتباع نکنم 

فکر کنم ۶۰ تومن

عوارض داره؟ من از ترس انجام نمی‌دم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا بیخود کردن خودشون چی هستن

دیگه هرچی هستن کلا از سینه کوچیک خوششون نمیاد الخصوص این دوره که این گوشیا شدن بلای جون ما زنا و مردا و پسرا ذهنشون خراب شده

الان خاله من با یه آقای خیلی با شخصیت و متدین و تحصیل کرده خلاصه همه چی تموم ازدواج کرده خالم محجبه اس حالا بعد نامزدی اندام خاله مو دیده غیر مستقیم گفته لاغری و سینه نداری😑 خالمم بیچاره دیروز می‌گفت راهی بلد نیستی بدون عمل بشه اینارو تغییر سایز داد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دیگه هرچی هستن کلا از سینه کوچیک خوششون نمیاد الخصوص این دوره که این گوشیا شدن بلای جون ما زنا و مرد ...

حالا خوش اومدنشون چرا باید اینقد مهم باشه و دنبال تغییر چیزی باشیم که طبیعیه تا با عمل کردن و انجام راهای خطرناک جوری بشیم ک خوششون بیاد؟؟؟

.

نمیدونم .دختر عمو من چندین سال پیش عمل کرد کوچک کرد دکتر بهش گفته بود دیگه بعدش نمیتونه بچه شیر بده ...

والا من قصد دوباره بچه دار شدن ندارم اما خب نمی‌دونم چکار کنم اگه خواستم بچه بیارم چی 😔

دیگه هرچی هستن کلا از سینه کوچیک خوششون نمیاد الخصوص این دوره که این گوشیا شدن بلای جون ما زنا و مرد ...

آدم جرات نمی کنه اینستارو باز کنه هر کی رو‌میبینی یه طرفش زده بیرون .بنظرم راه های دیگه الکی همون عمل جواب