2777
2789
حالا خوش اومدنشون چرا باید اینقد مهم باشه و دنبال تغییر چیزی باشیم که طبیعیه تا با عمل کردن و انجام ...

تاثیر مستقیم داره تو رابطه جنسی و زناشویی

ی سری چیزا هست شاید ما خانوما نتونیم درک کنیم اما وقتی مسیر لذت تو ذهن یک آدم یه راهی رو در پیش بگیره سختع اون مسیر تغییر داد

الان اکثر مردا از بس فیلم پور ن میبینن و با زنای داف وارد رابطه میشن توقعشون از زن جماعت داشتن اندام متناسبه یعنی سینه کوچیک نباشه و باسن تخت نباشه و و....

متاسفانه منم همه جام تخته🥲🥲🥲 گفتم ک خیلی از ماها نمی‌تونیم درک کنیم اما اگه بیشتر تحقیق کنی میفهمی رابطه جنسی برای مردا مثه غذا خوردنه و چیزی مانعش بشه حالشون خراب میشه و از زنشون زده میشن 

خدا هیچکسو به هرزگی گرفتار نکنه دیگه نمیتونن با زنی که هیکل خوبی نداره بگذرونن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تاثیر مستقیم داره تو رابطه جنسی و زناشوییی سری چیزا هست شاید ما خانوما نتونیم درک کنیم اما وقتی مسیر ...

شایدم شما درست میگی حساب هرزه ها از مردا جداست

منم همه جام تخته همسرم حتی یبار جوری رفتار نکرده یا حرفی نزده حس ناکافی بودن بکنم

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم شما درست میگی حساب هرزه ها از مردا جداستمنم همه جام تخته همسرم حتی یبار جوری رفتار نکرده یا حر ...

دمش گرم واقعا همچین مردایی طلا هستن باید قدرشو بدونی و جلو هیچکسم دیگه تعریفشو نکن چشمش میزنن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

والا من قصد دوباره بچه دار شدن ندارم اما خب نمی‌دونم چکار کنم اگه خواستم بچه بیارم چی 😔

عزیزم کاره شوهرتون خوب نیست من بخاطر تنبلی تخمدانم ده کیلو کاهش وزن داشتم سینه و باسنم کلا تخته ولی رابطه و نزدیکیم با شوهرم مثل قبل و زیادتره با اینکه شوهر منم تو پر دوست داره ولی منو همجوره دوسم دارع

اقایان ذاتا زنانگی و برجستگی دوست دارن

اره والا من هرچی مرد دیدم همینن خیلیا مثه خودم هستن حتی اونام میگن شوهرامون میگن چی میشد سینه هات بزرگتر بود یا باسن داشتی

عزیزم کاره شوهرتون خوب نیست من بخاطر تنبلی تخمدانم ده کیلو کاهش وزن داشتم سینه و باسنم کلا تخته ولی ...

شوهرت دوست داره دیگه اگه دوست نداشت الان شبو روز بهت گیر میداد مال من دوسم نداره اصلا