2777
2789

چی کار کنم و چ کاریو نکنم

فقط بدونین خیلی نابودم،تو کنکور شکست خوردم ،پارتنرم منو نخواست و من ساده ترین و دلسوز ترین ادمم

بگین چیکار کنم ک از این ب بعد زندگیمو بسازم 

برا پیشرفت زندگی چیکار کنم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نخواستت!!!ولش کن اینو جزو شکستات حساب نکن برد کردی همچین ادم مسخره ای تو زندگیت نیست

انقد دوسش داشتم ک خسته شد رفت 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

همه شکست میخورنبلند شو برا کنکورت از صفر شروع کن بخونقید تمام پسرا رو بزن و یکسال فقط تمرکز رو درساگ ...

دیگه رفتم حسابداری 

ولی بد داغونم رفیق

ن رشتم ب دلمه ن تو روابطم ب جایی رسیدم

کاش من تو این سن میرفتم باشگاه های بالای شهر شاید کیس ایده الم اینجوری پیدا می‌شد

چند سالته

درس بخون یجا مشغول به کار شو ورزش شروع کن به خودت برس روتین داشته باش تو زندگیت

تنهاییمو چیکار کنم

عزت نفس پایینم و چیکار کنم

دیگه رفتم حسابداری ولی بد داغونم رفیقن رشتم ب دلمه ن تو روابطم ب جایی رسیدم

داغون چرا

رفیق منم هم رشته ای خودت بودم سال ۹۸ شروع کردم

با رشتم کار کردم

الانم میخوام بخونم برا ازمون استخدامی

از این ب بعد رو بساز

اگه هم واقعا علاقه نداری فکری کن براش