2777
2789
عنوان

به من بیستو یک ساله تجربه هاتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 42 پست
تنهاییمو چیکار کنمعزت نفس پایینم و چیکار کنم

وقتی روتین داشته باشی ورزش کنی به اندام مورد نظرت برسی خوشتیپ باشی اعتماد به نفستم بر میگرده 

به مدت فاصله بده رو خودت تمرکز کن از پسرا دوری کن و با یه دختر خوب دوست شو که با هم پیشرفت کنین کم کم همه چی درست میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداسرت ک‌نخاستت

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

منم همسن خودتم کمی بزرگتر بنابراین نمیتونم  خیلی نصیحتت کنم 

خواستم بگم ورزش رو شروع کن 

من از موقعی که رفتم کلاس رزمی  خیلی اعتماد به نفسم بیشتر شده 

همیشه وقتی چند تا پسر جوون میدیدم که از روبه رو میان میترسیدم راهمو عوض میکردم یا میرفتم اون ور خیابون  امروز با شجاعت از وسشون رد شدم با اینکه فقط ۷ جلسس رفتم

دور عشق رو خط بکش 

دور عشق رو خط بکش 

دور عشق رو خط بکش 

تا 

چه شغل آزاد چه رسمی به جایی بند بشی 

من همیشه میگم ملکه شو پادشاه خودش با پای خودش میاد 

عزیزدلم اصلا سنی نداری بلکه بهترین سن رو داری 

شکست در کنکور؟ هاه! حرف خنده‌داری بود مگه چند سال تلاش کردی دختر؟

طرف بعد ۵سال پزشکی قبول شده 

میشناسم کسی رو که یه لیسانس گرفت دوباره سه سال موند فیزیو دراومد 

برو سراغ لاین‌های پر طرفدار آرایشگری و تو اون لاین خبره بشو 

تا میتونی دوره‌های آموزشی ببین 

برنامه‌نویسی رو متمرکز و هدفمند یاد بگیر 

من پخش و پلا گفتم و فقط هدف نهاییم این بود بگم عزیزم اول تکلیف بعد مالیتو روشن کن امنیت مالیت که تامین شد همه چی درست میشه 

۲۱ یعنی اول راهی

قبول نشدن تو کنکور باخت نیست اگه تلاش نکردی خب بکن و اگه کردی برای تلاش دیگران احترام قائل باش

پارتنر اگه تو بد بودی خودتو درست کن اگر نه خدا رو شکر کن که رفته و همیشه براش ارزوی بهترینا رو بکن

شرایطتتو واقع بینانه بررسی کن ببین چه راهی منطقیه و برو

اگه چیزی هست بگو بتونم جواب میدم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

داغون چرارفیق منم هم رشته ای خودت بودم سال ۹۸ شروع کردمبا رشتم کار کردمالانم میخوام بخونم برا ازمون ...

علاقه دارم ولی بنظرت حسابداری آینده داره؟

شغل رسمی میخوام

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

فداسرت ک‌نخاستت

چطور بدون اون دووم بیارم ...

انقد وابسته بودم ک نتونستم دو هفته دوریشو تحمل کنم و خسته شد از پافشاریمو رقت

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

۲۱ یعنی اول راهی قبول نشدن تو کنکور باخت نیست اگه تلاش نکردی خب بکن و اگه کردی برای تلاش دیگران احتر ...

خودت چیکار کردی ک موفق شدی

دور عشق رو خط بکش دور عشق رو خط بکش دور عشق رو خط بکش تا چه شغل آزاد چه رسمی به جایی بند بشی من همیش ...

خودت بعد مالیو چطور درست کردی